Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Tak jest, taka olbrzymia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam dzięki wam wszystkim za pomoc, wszystko działa pomogło -nointro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dobrze vojtas040, że dałeś znać o tym -nointro. Przeoczyłem to, ponieważ gram ostatnio w rus. mody i już miałem wpisany ten parametr. Poprawiłem opis instalacji w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam,bardzo dużo wylotów bez loga i z logiem np; wyjście z Dziczy... [error]Expression : M_UPDATE==u_id [error]Function : CALifeObjectRegistry::get_object [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamealife_object_registry.cpp [error]Line : 119 [error]Description : Invalid packet ID (!= M_UPDATE) wejście do Limańska... [error]Expression : ovi->channels==1 [error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrSoundSoundRender_Source_loader.cpp [error]Line : 71 [error]Description : Invalid source num channels: [error]Arguments : c:program filesthqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatasoundsmusiclimansk_l.ogg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jeśli idzie o pierwszy błąd to nie mam pojęcia, pierwszy raz coś takiego widzę. drugi to po prostu uszkodzony plik dźwiękowy. Możesz postąpić podobnie jak tu http://www.stalkerteam.pl/topic/3242-kolejny-blad/page__pid__30051#entry30051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam,,jest to jeden z lepszych modów tu oferowanych w wersji rosyjskiej.Gra pokrywa się z opisem moda ale jest sporo problemów technicznych i tak wejście do Limańska problem rozwiązany. Obecnie chcę wyjść z Jantaru ; [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...of chernobylgamedatascriptslza_mod_dialogs.script:1577: attempt to index field 'actor' (a nil value) Wejście do Martwego miasta; [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobylgamedatascriptsbind_stalker.script:275: attempt to index global 'bind_mteleport' (a nil value) Proszę bardziej doświadczonych graczy o podpowiedź, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaDarek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 FBI zamkneło Megaupload jest inny link do pol.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawel2 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Czy da się pobrać plik pol.rar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Właśnie skąd można pobrać plik "pol" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Już poprawiłem w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Stąd ? http://www.wrzuc.to/A2hptDTUfP.wt To link z pierwszego postu.Normalnie działa, jeśli o ten wam chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Mógłby ktoś wrzucić tego moda na innym serwisie bo megaupload zamkniete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Z narod.ru też dobrze pobiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mój błąd, właśnie od piątego elemenu z narod.ru nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIDLER Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Przepraszam że pytam ale czy będzie pełna polonizacja? Pytam dlatego że część tekstu mam po polsku a część po rosyjsku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Część rzeczy co masz po polsku to są rzeczy z podstawki reszta wszystkie zmiany są po rosyjsku, planów spolszczeni na razie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIDLER Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Pierwsze problemy na bagnach wraz z grupą Pietruchy mamy odbić zakładników obojętnie co by się nie działo wylot do windy bez loga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ściągam, pogram. Z góry dzieki za "ludzki" link!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi