oloo Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Podaję wyłącznie dla informacji, żeby nie było, że płaczę Oczywiście Krugłow. Doszliśmy do przejścia - tunelu ze spalaczem. Uparłem się - i przelezę jak jest, bez reinstalki, bo to już postęp Expression : !phrase_dialog->m_PhraseVector.empty() Function : CPhraseDialog::SayPhrase File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\PhraseDialog.cpp Line : 140 Description : No available phrase to say, dialog[bar_ecolog_crush_professor_start] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jesteś uparty , ale to i tak nie pomoże .... . Uporem nie wygrasz z błędami . Wrzuć jeszcze raz RC3 do gry ...błąd tyczy się braku w tekstach ..brak kwesti Krugłowa. Sadzę ,że pomoże.... Rosjanie też sygnalizują ten błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dobrze, Psze Pana Moderatora.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Udało się naprawić błąd po ponownym wgraniu spolszczenia? Dlatego nie gram w soljanke, jestem na bieżąco o ile można i czekam na kolejne patche które usuną większość błędów. Pewnie to potrwa bardzo długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ten tak, ale teraz często wywala do pulpitu, bez żadnego kodu błędu. Coś jest jeszcze źle. malakas // przeinstalować grę wyczyścić rejestr i dopiero postawić nową Soljankę..nie dodawać dodatków ( będzie wiadomo kto jest winny sytuacji) sama zmiana RC3 może nie wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Ten tak, ale teraz często wywala do pulpitu, bez żadnego kodu błędu. Coś jest jeszcze źle. Takie błędy występują jeśli nie zastosowałeś fixa na "out of memory" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Mam 3,5gB RAM, myślałem, że nie będzie potrzebny, ale oczywiście sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Stalker w podstawce wykorzystuje tylko 2gb musisz mieć fixa na zwiększenie ramu.Teraz jestem w pracy jak nie znajdziesz wcześniej to wieczorem ci napiszę jak to zrobić.Jak się spieszysz to wujek google wpisz stalker out of memory znajdziesz bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Poczytałem o tym fixie dotyczy on tylko komputerów z większą ilością ramu niż 2 giga, jeżeli mam 1,5 giga to nie ma potrzeby instalowania fixa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Nie ma.I soljanka ci na tym chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Poczytałem o tym fixie dotyczy on tylko komputerów z większą ilością ramu niż 2 giga, jeżeli mam 1,5 giga to nie ma potrzeby instalowania fixa? Potrzeba jest, możliwości nie ma... Nie ma co udostępniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Mam ściągniętego tego fixa na out of memory. Możecie napisać w sposób prosty i przystępny jak go zainstalować. Chodzi o to co i jak zrobic z tym fixem wrzucam go do gamedaty czystego stalkera jeżeli tak to co dalej zmieniam i krok po kroku. Czyli wgrać do czystego stalkera i dalej działać według opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 To ci nic nie pomoże.Ten fix modyfikuje pliki startowe stalkera by korzystały z więcej niż 2gb ramu ,ale ty i tak go nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi