malakas Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Obserwuj sumę pieniędzy bo to trochę z automatu działa...nie ma za dużo opcji, ale jak dasz napraw, pojawia się wiadomość w rogu, odcina kasę i jest dialog...nic dziwnego że bierzesz tyle za robotę. Tak miałem przy kombinezonie..broni jeszcze nie próbowałem naprawiać. Pojawia się duża tabela z modelami kaftanu które możesz/ ulepszyć/ naprawić..podobnie jest w przypadku broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Zacząłem grać w tego moda i zauważyłem, że jest problem z naprawami...owszem jest w dialogach opcja ulepszania broni i pancerzy, ale nie ma napraw...chyba, że ja coś nie zauważyłem... Naprawa broni i kombinezonów zawarta jest w jednym z dialogów. Nie jest widoczna, tak jak w innych modach, ale jest. Sam długo myślałem, że jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Zgadza się, jest ukryta w dialogu...na pierwszy rzut oka tego nie widać... :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dajcie link do tego moda bo na starym 404 wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Odśwież kilka razy i pojawi się mod do pobrania. Inne serwery to w większości premium , a tam za free to lepiej sobie odpuścić... deklarują 8 godzin pobierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dzisiaj stronka działa tylko okno nie wyskakuje do zapisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie wiem coś masz pecha Pandeiro sam zobacz, może spróbuj z innej przeglądarki..np IE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dobra z IE działa :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Z czego pobierałeś, jeżeli z firefoxa to mogłybyć problemy. Z opery powinno być również ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Na początku z Firefox'a, potem Malakas napisał żebym spróbował na IE i zadziałało, patrz w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Czy jest przejście z Leśnego gąszczu do Legowiska i Jantaru? Czy jest przejście z Leśnego gąszczu do Legowiska i Jantaru? Nie dubluj Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Trochę już pograłem w tego moda i jest szczerze powiedziawszy taki sobie. Na początku niema żadnych zmian, zero nowych zadań, zero nowych postaci na starych lokacjach. Doszedłem do Baru. Dzisiaj byłem na bagnach, tak jak się spodziewałem jest tam bardzo dużo ludzi, ale jest jeden problem.. są tam przeważnie tylko bandyci i troszkę trepów którzy się biją między sobą, np. w starej cerkwi. W zatoce rybackiej jest teleport prowadzący do dawnej bazy czystego nieba, są tam samotnicy, dosłownie kilku i tylko z jednym można nawiązać dialog, i cały polega na tym że prosimy go aby nam pokazał drogę prowadzącą do wyjścia z bazy.. Druga lokacja jaką odwiedziłem to pieczara, wejście jest na wysypisku w tunelu kolejowym. Niestety, są tam tylko mutanty i nic więcej. Mod jak dla mnie słaby i nie wiem czy dalej go ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Po twojej recenzji też się nad tym zastanawiam, może zagam w lost zone armageddon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jestem tego samego zdania co Agreal, mod jest taki sobie. Powiem więcej, mod jest kiepski. Dużo nowych lokacji wcale nie znaczy, że mod jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 A na dodatek słaby motyw z tym ulepszaniem wszystkiego, skoro raz można wszystko ulepszyć i banalne czasem ulepszenia, gdzie seva ma oryginalnie noktowizor drugiej generacji a i tak go można wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Niestety ale prawda. Chciałem ulepszyć sobie AK i można tylko raz wybrać jedno ulepszenie. W dodatku gdy już to zrobiłem, to statystyki mojej broni zmalały zamiast np. powiększyć celność. Mod jest strasznie łatwy, łatwo o pieniądze i co za tym idzie mogę mieć każdą broń, pas na artefakty jest strasznie duży, więc jeżeli się zbierze sporą ilość ich plus dobry kombinezon to jesteśmy jak czołg nie do przebicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kolejny błąd, kutwa ma tylko 5000 rubli, a wiec skup rzeczy niemożliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nie zawsze duże mody są dobre, perełki zdarzają się rzadko wśród ogromnej ilości do modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Poprawię link w 1 poście...WUpload chyba też wypadł z gry...http://speedy.sh/h7Ny6/gamedata.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie można spolszczeń modów z forum wrzucać do pobieralni, zawsze to mniejszy problem i pewna dostępność niż na zewnętrzym dowlandzie gdzie linki kasowane są bardzo często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam pytanko czy jest w tym modzie jakaś nowa broń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam ! Czy ktoś pracuje nad Alfą Spolszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) Przecież Beta- zupełnie grywalna. Edytowane 4 Maja 2012 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Spolszczenie Beta oznacza, że może pojawić się kilka literówek w tekstach. Takie błędy można zgłosić do poprawy. Spolszczenie Beta nie stwarza żadnych problemów technicznych w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ok,tylko zapytałem...wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi