czernobyl10 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 "Do światła" Andrieja Diakowa to mroczna i wciągająca powieść, która zdobyła już tysiące wielbicieli – książka zwyciężyła w głosowaniu czytelników na portalu Metro2033.ru. "Do światła" jest niewiarygodną opowieścią o przygodach i wyczynach dwunastoletniego chłopca i doświadczonego stalkera, którzy razem odkrywają najdziwniejszą i najmroczniejszą tajemnicę postnuklearnego Petersburga i Kronsztadu. Wkrótce ta kontynuacja Uniwersum Metro 2033 trafi w ręce polskich czytelników.Data wydania czerwiec 2012r. http://metro2033.pl/metro2033/aktualnosci/do-swiatla/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Może być ciekawe (jak wszystkie książki "wymarłej Rosji") xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Wydawnictwo Insignis propaguje literature postapo w Polsce. Żal że nikt nie podjął się wydawania książek z uniwersum Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Czemu znowu Petersburg? Ja chcę z powrotem Moskwę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 O Moskwie były już książki teraz akcja dzieje się w metrze pozostałych miast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nowa książka w Polsce zostanie wydana 27.06.2012r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Szczegóły o najnowszej książce http://www.insignis.pl/book/index/60/Do-swiatla.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Dobrze, dobrze. Niech wydają. W mojej biblioteczce ciągle leży jeszcze nieruszony "Piter" Wroczka, a tu już następny tytuł. Co prawda szkoda, że nie wydają po kolei i pomijają niektóre pozycje, ale lepsze to niż nic. Jak słusznie wspomniał Czernobyl10 szkoda że nikt nie pokusił się o wydanie kilku pozycji z universum stalkera, a trochę tego wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Raczej uniwersum stalkera nie będzie wydawane w Polsce, uniwersum Metro będzie kontynuowane, choć w Polsce wydawane są tytuły wybiórczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Panowie jak wrażenia z lektury "Do światła". Jestem osobiście zaskoczony fabułą tej książki, czyta się bardzo dobrze, opisy oddają wiernie przeżycia stalkerów którzy wędrują aby wyjaśnić tajemnice tytułowego światła. Polecam naprawdę warto tylko szkoda że tak mało stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A da się zakupić zestaw książek wraz z metro? I jakie to są tytuły bo może sobie je poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 @LordDino sprawdź na http://www.bookmaster.pl/szukaj.xhtml?search=metro+2034&t=6&o=sd&dzial=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A może ktoś ma cały komplet i chciałby sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 @LordDinohttp://allegro.pl/metro-2033-metro-2034-piter-do-swiatla-glukhovsky-i2521813882.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 O to o wiele lepsza oferta ale na allegro to ja sam sobie mogę poszukać mi chodzi o patent używanych książek w dobrym stanie w fajnej cenie. Może gdzieś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To już sam musisz poszukać bo ja nie mam pojęcia gdzie znaleźć używany komplet książek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To właśnie dlatego tu piszę może ktoś kupił wszystkie książki przeczytał i chciałby odsprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jak chcesz kupić tanio to możesz kupić e-booka, i sobie na telefonie lub tablecie poczytać, czy nawet na komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ja chyba jestem staromodny i lubię jednak papierowe wydania. Jednak jak się książkę w ręku trzyma to jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Panowie przeczytałem "Do światła". Zaskoczył mnie Exodus. Polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Na 7 listopada zapowiadana jest nowa książka Uniwersum Metro 2033 autorstwa Andrieja DIAKOWA - "W mrok" http://metro2033.pl/do-swiatla/aktualnosci/premiera-ksiazki-w-mrok-7-listopada/ Edytowane 28 Września 2012 przez czernobyl10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus555555 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Do Światła bardzo dobra książka ale jak dla mnie za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bo to część powiesci Diakowa, następne przygody Tarana poznamy w kolejnej książce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Znany jest wygląd okładki najnowszej książki Uniwersum Metro 2033-"w mrok" http://metro2033.pl/do-swiatla/aktualnosci/w-mrok/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Na wiosne zapowiadana jest kolejna książka z serii "Uniwersum Metro 2033" . Autor to Włoch Tullio Avoledo. Tym razem akcja toczyć się będzie w podziemiach Wenecji. Pierwsza książka której akcja dzieje się poza granicami Rosji. Tytuł -"Korzenie niebios" http://metro2033.pl/news/aktualnosci/korzenie-niebios/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi