czernobyl10 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Nazwa: Путь в никуда 2 Twórca: Майк Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 13.08.2016r. Autor spolszczenia: OPIS: Spoiler Spis zmian: - Nowa grafika - Nowe bronie - Nowe przedmioty - Nowe modele NPC - Nowe zadania - Nowe tekstury - Lokacja Limańsk doprowadzona do normalności i nie pusta - Skrócona główna fabuła, startujesz w Prypeci - Poprawa błędów starej wersji - Dodano przejścia na lokacje - Przywrócono wycięte mutanty: izlomy, koty, zombi, szczury - Nowe modele starych mutantów - Dodano zupełnie nowe mutanty: karlik, pająki, pełzający poltergeist - Nowy ambient na lokacjach - Najemnicy są “neutralni” do was. Na zakładzie utylizacji odpadów z Hakiem można handlować. Bandyci są wrogami. Sułtan z wami nie rozmawia. - Wiele różnych drobnostek: krew, ikonki, ekrany wczytywania, piosenki przy ognisku, itd. SCREENY: Spoiler LINK DO POBRANIA: Spoiler MOD: Yandex: [KLIK] ŹRÓDŁO: ap-pro.ru stalker-gaming.ru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No, wygląda ciekawie. Co to jest na tym pierwszym screenie? Podwójnie zmutowany snork? :D Jak widzę, mod został dopiero wczoraj wystawiony u rosjan. Poczekałbym trochę, niech najpierw wyłapią wszystkie błędy. I sugerowałbym zmienić tytuł na "Droga w nieznane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Gram od 30 minut i śmiga :) Żadnych wylotów czy tym podobnych. Chociaż mój kałach zniknął, gdy wszedłem do bazy ?! Gra jest po Polsku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Czyli fabuły tak naprawdę nie zmienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Nie chciał bym spolerować ale zrobiłem parę zadań, zaczynamy grę w Prypeci (baza w której spotkaliśmy strełoka) zadania są podobne ale zmodyfikowane. Te tablice co dałem wyżej psują grę, są wszędzie :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja odbieram to jak "Droga do nikąd". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zamontowałem tego moda i GG to mjr Diegtiariow, a nie Bagnet jak pisze w pierwszym poście.Czy tak powinien zaczynać się ten mod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 U mnie w PDA napisane jest Major Diegtiariow Jeżeli zacząłeś grę w Prypeci (baza w której spotkaliśmy strełoka) to jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Chłopaki tak jest napisane w oryginalnym poście, można spodziewać się patchy ale autor moda napisał, że jest on bardzo stabilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Proszę o podpowiedź. Kowalski odleciał, Diegtarow został w zonie i co dalej. Gdzie się podział ten co miał szukać brata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekkuj Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tej stronie/forum i chcę się zapytać co trzeba dalej zrobić jak odleci Kowalski i jak się dostać do tego "Limanska", w dodatku nie mam tego nowego barmana na skadowsku "Chrom'a" i chyba nim jest Brodacz tylko nazwy się nie zmieniły. Pomóżcie, bardzo proszę! Edytowane 7 Maja 2012 przez irekkuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineFux Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Zapowiada się ciekawa gra YEP i wiele emocji ze strony "n00bków" :D Jak pobrać ten plik ze strony narod.ru ? bo wszystko po rusku a translatorem robie i nic nie wychodzi :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Przepisujesz poprawnie kod cyfrowy na dole i pod nim klikasz na zielony napis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineFux Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Zrobiłem to a pojawiła się jakaś strona na Y... nie pamiętam nazwy i kazało mi wysłać sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Kliknij na Dowland, a nie na link za Źródło. Link jest na stronę rusforum. Sprawdzałem, żadnych odsyłek.Po zrobieniu tego co napisał Agrael, dostaniesz nową stronę. Na jej górze, poniżej "Skaczat fajł", masz adres do moda, klikasz na niego i się ściąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineFux Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Thx - już pobrałem i zaistalowałem ,i przetestowałem a teraz stwierdzam że mod trochę niedopracowany ponieważ jak przejdziesz na skadowsk z prypeci to pojawiają się ogończe ,które już są ukończone ponieważ początek jest w Prypeci... Trochę słaby mod - tylko zmienia niektóre tekstury i dodaje nowe itemy jak np. Adrenalina - a ten Limańsk ma wszystkie obszary bez nazwy tylko jakieś place_... trochę słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 W ciągu trzech godzin pobrałeś, zainstalowałeś i przeszedłeś całego moda? :woot:A to co piszesz o fabule, jest kompletnie nie zrozumiałe. :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja też nie widzę szczególnych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker_cienia Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Słabo sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi