metek58 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Każdy ma ładną winietkę przynależności "partyjnej", która znajduje się pod awatarem użytkownika. Ja mam znak promieniowania, pytam za co? Czyżbym był tak szkodliwy? :thumbsup: Mam prośbę o nadanie mi jakiejś przyzwoitej etykietki, bo sam jej tam nie umieszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 To przecież znak frakcji Stalkerzy. W profilu można wybrać inne ugrupowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Klikasz na swój nick i Ustawienia > Frakcja >Twoja Frakcja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dzięki, moje niedopatrzenie i nieznajomość tematu. To jednak nie kara za pisanie postów. Spróbuję przepartyjnić się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Nom można zmienić frakcję...Korn06 (Stalkerzy), Kpuc jest inny (Czyste Niebo), a ja jeszcze inny (Renegaci)... . Wejdź w swój profil..edytuj profil...tam jest 10 znaków frakcji do wyboru. Teraz jesteś frakcja Wolność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 O cholewka, 10 partii do wyboru, to Ci teraz problem. Ciekawe, gdzie najwięcej obiecują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 W Wolności najlepiej bo trawkę palą i gorzałę walą..o choinka rym się sypnął... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Brauje najważniejszych do popis-u ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 @czernobyl, są Brauje najważniejszych do popis-u @czernobyl, są ci najważniejsi, tylko kamuflują swój klan pod nazwą ugrupowania "Monolitojaskiniowcy". Toż to ta sama banda, czyż nie? Idą na banzaja po szczeblach kariery, jak fanatycy i po trupach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Gdyby szukać jakich emblematów brakuje to z samej Soljanki...Myśliwi, Ostatni Dzień..a z innych modów też by się coś znalazło. Tutaj chyba są wszystkie z 3-ch części gry. // A prawdziwe partyjne to forum by popsuły więc nie ma o czym myśleć... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Eee tam szukać, wystarczy rozdeptać psią kupę, zrobić fotkę i bez obróbki graficznej wkleić im na maski luksusowych limuzyn. Na widok tej frakcji i z takim logo, to spierdzielałby nawet kontroler (ze skarbówki?)!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wolność - skrajna lewica Powinność - skrajna prawica Stalkerzy - centrum A resztę sobie sami dopowiedzcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Bądźmy z daleka od polityki, wystarczy że naród jest skłócony. Wracając do tematu można by wprowadzić na forum oznaki wszystkich ugrupowań które spotykamy w modach do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wolność to lewica ? Raczysz żartować. Raczej coś na kształt grupy luzaków którzy się trzymaja razem bo im tak wygodniej sobie radzić z przeciwnościami. Lubię Wolność. Ale jeszcze bardziej lubię robić tylko to co sam chcę, dlatego mam stalkera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wolność to Palikoty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Właściwie to ciężko ocenić z perspektywy naszej sceny politycznej To zupełnie coś innego. Zobacz. Jeden siedzi stale nadymiony ale podobno coś tam ekipie gotuje i reszta to docenia. Połowa jest napalona jointami dróga połowa robi bóg wie co, ale znowu jak Łukasz na nich naklnie to sie zbieraja do kupy i nawet Powinności nakopią choć nie obejdzie sie bez głupich docinków i narzekania. Kurcze, A może to są Polacy ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Całkiem pasuje...zapomniałeś jeszcze o gostku z powiązaniami co trawę i sprzęt załatwia... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ja tam trzymam z najemnikami... na Polskie realia byłaby to raczej bogata korporacja, wpływająca w jakiś sposób ($) na politykę :P O, a wojsko to CBA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi