Buber Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Zrobiłem specjalnie dla Ciebie Kobal niedowiarku Przyspieszacz czasu zaadoptowany pod TS2 final https://rapidshare.c...ain_menu.script nadpisać w katalogu gamedata/script....ALE na wszelki wypadek zrobić kopię zapasową danego pliku Użycie. Wychodzimy do mainmenu wciskamy F2 i czas biegnie szybciej, zeby wyłączyć powtarzamy operację. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Jeżeli można chciałbym wiedzieć co taki przyśpieszacz dokładnie robi i do czego można to wykorzystać.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Przyśpieszacz służy do przyśpieszania czasu gry. Jak na przykład nie chcesz czekać 12 godzin na transmutację artefaktu to używasz przyśpieszacza i czas w grze szybciej płynie. To takie przeciwieństwo czasowstrzymywacza :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scigacz1975 Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 (edited) Jeżeli zrobił to tak jak dodałem do któregoś swojego moda to po włączeniu czas przyspiesza x ileś (to można ustawić) - dobre kiedy czekasz na transmutację a nie możesz np. spać Edit: @Kobal był pierwszy :D Edited May 4, 2012 by scigacz1975 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Z takim przyśpieszaczem czasu spotkałem się w modzie Sigerous Mod do Soc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 Nic takiego znowu nie robiłem, wziąłem przyspieszacz z SWO , nadpisałem skrypt zeby pasował do TS2 i tyle. A mnie słuzy do przeczekania mocnego deszczu i burzy, bo nie lubię chodzić w takim huku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Ja raz takie cudo włączyłem w którymś SGM. Potem nie szło tego za cholerę wyłączyć. Doba mijała w jakieś 10 minut. Do tego Alfa zaczęła się spawnować w ilościach hurtowych. Na Skadowsku osaczyło mnie ze 60. Gra zaczęła potwornie mulić, skończyło się reinstalką. Od tego czasu jak nie muszę to z takich wynalazków nie korzystam. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 File not found, można prosić o reupload? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts