Junx Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dodam od siebie, że nie należy zamieniać ui_icon_equipment [gamedatatexturesui] z AA na NS bo nie będzie części ikon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 To ja również - jako nowy - zadam pytanko: czym różnią się konkretne wersje Solyanki? Mamy z jednej strony Solyankę AMK, z drugiej istnieje sobie Solyanka DMX, a z trzeciej, bodajże najnowsza i cały czas aktualizowana Solyanka Tecnobacona. No i jestem w kropce, który wybrać dla siebie jako początkującego w Solyance, ale mającego za sobą sporo różnych modów ze Stalka. Liczę na Waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Masz to kolego na forum i możesz sobie poczytać, Tecnobacona ? Pierwsze słyszę. Ja bym radził DMX ponieważ jest spolszczona przez naszych miłych kolegów z forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wiem, że mam, ale o Tecnobaconie nie mam, więc pytam. Ogólnie teraz o nim najgłośniej w świecie solankowym: http://www.moddb.com/mods/stalkersoup http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2031941 http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&offset=-120 Mi zaś chodzi przede wszystkim o stosunek jego moda do pozostałych Solyanek - o zmiany, różnice, linie fabularne, problemy, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ta Solanka to połączenie Solanki, dopy do NS oraz DMX. Tylko na naszym forum masz wszystko po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclat Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja mam takie pytanie. Chcę zainstalować solijanke+stalker complete 2009 (ulepsza grafe) < - jest taka opcja mieć zainstaowane te 2 mody?? Jeżeli tak to PROSIŁ BY żeby ktoś z was podpowiedział, podał link jaka jest kolejność, jakie wersje itp itd ! Dziękuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Odpuść sobie. Jedynym graficznym modem który był sprawdzony z NS jest Autumn Aurora, a i tak nie instaluje się go całego, a tylko wybrane foldery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 @Eclat Jeżeli chcesz podbić grafikę to zainstaluj DMX 1.34 to również bardzo poprawiona grafika....potrzeba bardzo mocnego kompa. Complete 2009 + Soljanka..nie ma takiej opcji. Soljanka to wybredny mod. Jeżeli masz doświadczenie to można kombinować z shaderami, ale i to skutek niepewny. Aurora tak jak pisał @Kobal. /// @Trikster Wiem, że mam, ale o Tecnobaconie nie mam, więc pytam. On August 1st 2011, the TECNOBACON.COM site went live, with the STALKERSOUP Mod (Narodnaya Solyanka + DMX DKZ + DMX 1.3.4, open BETA). This is a playable BETA RELEASE, We are presently at BETA 1.0.9.8 and testing/tweaking the new weapons, and ballistics systems. To mod rozwojowy w wersji beta ...więc jeszcze za wcześnie myśleć o grze, chyba że chcesz zgłaszać błędy. Zawiera dodatek DMX1.34 + Collector i jak wynika z opisów masę nowej broni. Lokacje są te same co w Soljance. Plus to to, że będzie możliwość budowania moda bez konieczności nowej gry. Obydwa mody dmx 1.3.4 i Collector są opisane na naszym forum. Rosjanie mają większy mod... jest zrobiony po polsku...NS + Collector + Master + OOP...http://stalkerteam.p...don/#entry47123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi