kubekpop Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Data premiery: 29.05.2012 r. Autorzy: @kubekpop, @r_populik, @scigacz1975 i inni OPIS: Spoiler Podstawowym założeniem modyfikacji jest poszerzenie istniejącego w grze arsenału. Dostępne są także nowe kombinezony oraz spawner. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Czyste Niebo 1.5.10 2. Zawartość pobranego archiwum moda (gamedata) umieszczamy w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Nasz serwer - [KLIK] 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ciekawie to wygląda, chętnie pobiorę finalną wersję :) a na razie łap plusa :D Config weapons, popraw, daj to w i [spoiler] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Przy pobieraniu strasznie muli 212 mb a zasysa jak by plik miał kilka gb. Czy to normalne przy plikach tego typu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Rapid ma limit 30 kb/s do darmowego pobierania. Edytowane 29 Maja 2012 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Powiem tak net prędkość 20 mb/s pobierało około 30 min. Nic mnie nie zdziwiło aż do punktu kiedy go już zaholowałem, plik okazał się lipny pokazał brak zawartości. I o co tu biega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) To ciekawe... Na jutro rano załatwię lepszy hosting. Jaki polecacie? A w międzyczasie możecie pobrać jeszcze raz. r_populik pobrał i mu działało. Edytowane 29 Maja 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Pobieram raz jeszcze ale od takiej rutyny odechciewa aż się grać . Kolego podaj na jakiej to wersji odpaliłeś bo u mnie wyskakuje od razu błąd i tyle by było z działania twojego arsenału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 @kubekpop, dlaczego nie podajesz, na jaką wersję CS-a to idzie, może z tego powodu @waler11 nie może odpalić gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Wydawało mi się logiczne, że na najnowszej. Zawsze tak mi się wydaje. I dla tego zapomniałem. 1.5.10 Mógłbym prosić o loga? I bardzo przepraszam za ten hosting, a rano zaspałem i nie zdążyłem upnąć. Teraz zaczynam wrzucać, ale chwilę to potrwa... A na razie spróbuj z ponownie wrzuconym katalogiem new http://speedy.sh/D6Msy/new.zip Edytowane 30 Maja 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Kurde walczę z tym tyle czasu i nic. Nie mam do ciebie żalu ale musisz zawsze pamiętać że jak wrzucasz jakiegoś moda to zawsze musisz podać na jakiej wersji chodzi bo jak się tego nie robi to taki potem młyn powstaje i zbędne sztuczne zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Dla mnie logiczne jest, że współczesne mody powstają na najnowszą wersję... Dostanę tego loga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 trochę pokombinowałem i jakoś poszło ale mam pytanie gdzie te wszystkie bronie co na foto były używałeś spawnera? bo w bazie czystego nieba jest tylko pm, toz34 i kilka rzeczy a reszty nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 A wrzucałeś po kolei pliki? Najpierw sam mod, potem patch zawierający configi i teksturę a na końcu skrypt odpowiedzialny za dialog przed pierwszym wyjściem na bagna (co normalnie otrzymujemy sprzęt). I co zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 tak wszystko jak trzeba i znowu coś zawiodło spróbuje jeszcze raz. W gamedata brak pliku script więc co teraz trzeba zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) W sekcji download masz SKRYPT Pobierasz go i tworzysz katalog scripts i tam go wrzucasz. Edytowane 30 Maja 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Nie rozumie w jaki sposób działał tobie ten mod bez pliku skrypt skoro w paczce go tam nie było. Testy testami a tu brak takiego szczegółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) To nie tak. Ja pakuję wczesną alphę, bez niektórych detali, wysyłam ją do r_populik, on testuje (czyli patrzy, czy bronie działają, nic więcej), patrzy, zdaje pierwszą relację. Ja proszę go o dodanie nowych broni do spawnera. On dodaje je do skryptu. Dlatego nie ma go w tym archiwum. Potem przygotowuję patcha, udostępniam oba pliki (alpha i patch) i skrypt. Mogłem dodać go do patcha, ale zapomniałem. Patcha robiłem w trasie, gdzie często gubiłem zasięg, cieszyłem się, jak złapałem LTE lub chociaż HSPA+... I na małem netbooku ciężko się pracuje. Za niedługo będzie w sieci (już się wrzuca) archiwum z aktualnymi plikami - wszystkimi. Edytowane 30 Maja 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 NO i masz ci los oto twój log i po modzie : FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitStatic [error]File : E:priquelsourcesenginexrGameuiUIXmlInit.cpp [error]Line : 171 [error]Description : XML node not found [error]Argument 0 : hud_show_time [error]Argument 1 : uiui_custom_msgs.xml 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Kiedy Ci to wyskoczyło?? Ten mod nie miesza w xml'ach poza ui_scopes, których to scopes używacie na własną odpowiedzialność :) Edytowane 30 Maja 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 wrzuciłem plik skrypt i dodałem ten mały plik od ciebie i koniec grania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Hmmm. Jaki dokładnie plik ode mnie? Wybacz, ale już się gubię... Tak dla pewności - instalowałeś w tej kolejności? 1. Wersja Alpha z downloadu 2. Patch z downloadu (tam są kolejne archiwa, zakładam, że się połapałeś) 3. Skrypt Bo u mnie ta kombinacja działa w 100% (a przynajmniej do momentu wyjścia na bagna i wyjęcia wszystkich broni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 U mnie z dowlandu nie było pliku skrypt tak jakoś pakowałeś ze go tam nie było to może i z tond te zgrzyty chyba dam sobie z nim spokój bo za dużo z nim zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Poczekaj z godzinkę, na dropboxa wrzucam właśnie aktualną wersję ze skryptami i poprawkami (tymi, co w downloadzie, poprawnie zainstalowanymi). I wejdź na Shoutboxa. Edytowane 30 Maja 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 zapakuj go tak jak ma być w całości a ja powiem na koniec jak mi się to po doba. Na ogół lubię ciekawe bronie a tu widziałem ich dość sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) https://www.dropbox....1qcx2/Alpha2.7zPowinno być ok. Edytowane 30 Maja 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi