kondotier Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 @Wujek Jar - to ten oddział, już przy ewakuacji? Czy ten na początku, dotyczący zwiadowców koło Warzywniaka? Ci giną, bo taki jest scenariusz. A przy ewakuacji, jak dotrzesz do pomnika Prometeusza, powinieneś się dowiedzieć. Ale ja by wolał iść z nimi i dać im przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 @kondotier Chodzi mi o trupy, które miały ładunek do wysadzenia drzwi od przedszkola (w podstawce). Zostały po nich tylko bronie, ciał nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 @Wujek Jar - tego czy ich miałem, nie pamiętam. Ale znalazłem filmik: zobacz 3.30 https://www.youtube.com/watch?v=QnUsL5c6tXY&index=39&list=PL2izi4xA7WJQtdnmqwUb9ZvjgrQGhzUA9 Trupki muszą być, abyś zabrał ładunek wybuchowy. Czyli że musisz powtórzyć i iść od razu za oddziałem, aby mod nie usunął trupów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Czyli znowu cofam się o dobry kawał w fabułce. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gost72 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Witam macie jakiś link do filmu z lokalizacją narzędzi wojskowych tych dla mechanika wojskowego w Prypeci bo nie mogę ich nigdzie znaleźć. Z góry dziękuje za pomoc. PS: Wiecie gdzie jest Zulus bo w okolicach szkoły go nie ma(zaraz po przybyciu do Prypeci), chyba że respi się tam po jakiejś misji dopiero? (A i Zulus przeżył podziemia fabryki Jupiter u mnie ) Edytowane 14 Marca 2018 przez gost72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 @gost72 - Na filmiku pokazane są miejsca gdzie mogły być, bo już je wcześniej zabrał. https://www.youtube.com/watch?v=-Eo2lrObUpM A Zulus się pojawia jak przechodzisz koło szkoły, ale nie od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gost72 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Witam narzędzia już są dzięki za info, teraz kolejny problem zdobyłem zepsuty karabin gaussa i nie mogę nic z nim zrobić, ponieważ kiedy byłem wcześniej(przed wykonaniem misji) w zatonie zdobyłem dokumentacje dotyczącą gaussa i oddałem kardanowi(bunkier był otwarty nw dlaczego), teraz nie mogę z bronią nic zrobić a chciałbym się jej pozbyć z ekwipunku (waży 6 kg), czy ktoś miał podobny problem i czy wie jak go rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ten bug występuje czasem nawet w czystej grze, że drzwi do labu były otwarte zanim dostało się questa żeby tam wejść. No i w takim wypadku się tam nie pchało żeby nic nie zrypać i nie zablokować sobie fabuły, a ty je obszedłeś i dodatkowo zabrałeś dokumenty. W przypadku jak się trafia na te otwarte drzwi to trzeba postąpić tak jak normalnie toczy się to zadanie: w Prypeci zdobyć Gaussa, iść do Kardana, zabrać od niego kartę i zejść do labu, no i dopiero zabrać dokumenty. Musisz się wrócić w saveach do momentu z przed wejścia do laboratorium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gost72 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Dobra już sobie poradziłem i udało się wywalić zepsutego gaussa, teraz pytanie czy broń natowską da się w ogóle ulepszyć bo żaden z techników nie może jej udoskonalić co jest dosyć denerwujące. Już przeczytałem opis moda :(, a da się jakoś odblokować możliwość ulepszania broni albo jakiś submod który to umożliwi? Edytowane 17 Marca 2018 przez gost72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Witam proszę o odświeżenie linków tzn podstawka,spolszczenie fixy i dodatki dziękuję Edytowane 23 Marca 2018 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Instalacja wg. instrukcji i taki błąd: Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...k.e.r. call of pripyat\gamedata\scripts\vsmod.script:11: attempt to index global 'VS_send_news' (a nil value) stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Instalacja może i była według instrukcji, ale niestety jest nieprawidłowa. Proszę przeinstalować moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Jak uruchomić spawnera dopisanie do skrótu komend:-dev ,-cheat mod,-test powoduje to,że nie mogę uruchomić gry. Element docelowy :"D:\Program Files (x86)\GOG Galaxy\Games\S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat\Stalker-COP.exe" Rozpocznij w : "D:\Program Files (x86)\GOG Galaxy\Games\S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat\" każda próba zmiany ścieżki na xrEngine.exe kończy się komunikatem że nie widzi pliku fsgame.ltx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Próbowałeś dopisać do skrótu gry spacja -cheat_mod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Nie ale spróbuję. Nic z tego jak widać wersja na GOG może mieć jakieś zabezpieczenia. Nie odpaliłem . Dopisałem do tego Stalker-COP.exe — skrót z xrEngine.exe niema szans na odpalenie gry dalej taki sam komunikat jak w poprzednim moim poście. Opisałem na forum GOG ten problem niestety po Polsku ciekawe czy odpowiedzą ? Edytowane 7 Czerwca 2018 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Coś nie mogę zassać tego. Z naszego serwera mówi Niepowodzenie błąd sieci na sam koniec pobieramia. Jandeks ma tylko opcję zapisu na swoim dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 @LordDino Przed chwilą sprawdziłem, z naszej pobieralni ściągnęło bez problemu. Spróbuj innej przeglądarki, ja używam Chrome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Ja też mam Choma mógłbyś gdzieś wrzucić dać link zassam z Twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 @LordDino tu masz link https://drive.google.com/drive/folders/1dryOF1vIhdD-nIzC2KaKPKxgWCZE0Ed3?usp=sharing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Jak to ściągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 @LordDino Klikasz PPM na folder który chcesz pobrać, rozwija się menu, dajesz "pobierz" i wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Ja klikałem lewym stąd błąd. Ile potrwa to, bo mam kompresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Prawdę powiedziawszy, to nie wiem Ale sądząc po ilości plików trochę to zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Zaczęło samo ściągać ale pokazuje 13 godzin to norma? Może jakiś inny szybszy? Znów błąd sieci. Spróbowałem 15 raz z naszego i dało rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Siema gdyż chciałem sobie zagrać w SGM po polsku wiec zaczełem instalować tego moda i mam pytanie gdyż nie umiem znaleźć Sigerous mod 2.2 Jenot edition ale mam SGM 2.2 English All-in-one i mam pytanie czy to to samo czy nie i coś innego zainstalowałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi