cichy Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jak u was na Zatonie, bo mnie co 10 minut wywala do pulpitu bez loga - gram na statyce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Mi na Zatonie działa normalnie na statycznym, ale za to przy próbie przejścia na Jupiter znowu ten sam błąd przejścia. Wychodzi na to że na co drugim przejściu między lokacjami się powtarza. Zaton>Kordon (normalnie), Kordon>Wysypisko (błąd), Wysypisko>Zaton (normalnie), Zaton>Jupiter (błąd). :D Wie ktoś może kiedy pojawia się Wilk na Wierzy chłodniczej, po oddaniu Krukowi 4 dowodu? Bo czekam czekam a tu nic. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez sedoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam tesz szukam Wilka na Wieży chłodniczej a tu lipa,nie wiem co dalej robić. Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez vojtas040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 @vojtas040, ja osobiście teraz nie gram w tego moda, nie mam czasu zbytnio na granie. Może ktoś będzie grał i to rozwikła. Próbuj dalej. Tam się masa sms-ów pojawia i w nich może jest rozwiązanie. Jeśli zobaczysz sms-a trochę nie składnego, to nie przejmuj się, to wada budowy moda, nie ma na to w tej chwili lekarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jednego w tym modzie nie rozumiem, opowiada on historię po Zewie, a fabuła pozostała i można spokojni wykonywać zadania. A z tym Wilkiem to próbowałem czekać, robić inne zadania zmieniać mapę, nawet poszedłem i oczyściłem Bar, i nadal nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Może tego Wilka co ubiło, może trzeba go było eskortować dyskretnie i zobaczyć gdzie idzie. Gorzej, jak zadanie jest, by przyjść na spotkanie z nim, to go nie pośledzi. A @cichy nie gra w tego moda, może on coś wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Właśnie jest tak że trza z nim na spotkanie iść. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Właśnie jest tak że trza z nim na spotkanie iść. :D Albo błąd, albo ginie gdzieś idąc na to spotkanie. Jak @cichy nie zagra w tego moda, to nie będzie komu rozwikłać zagadki z Wilkiem. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) U mnie wilk stoi na Wieży Chłodniczej. Dostałem od niego zadanie i zdjęcie: Nic nie kombinowałem. Zapis ze spotkania Wilka, gdyby nadal były problemy: http://www.sendspace...0e766b34b6954f7 Podałem nie ten zapis. W linku jest już po rozmowie i z zadaniem w pda. Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam pobrałem zapis ze spotkania Wilka wkleiłem tam gdzie trzeba w zamian mam cały ekwipunek @cichego a Wilka jak niebyło tak niema. jeszcze pytanko czy uwas też w ekwipunku niewidać RP-75 morze to ma jakiś wpływ na tego Wilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 U mnie też zapis od Cichego nie działa, w znaczeniu nie ma Wilka. Pobieram teraz mod z torenta, przeinstaluje całość i zacznę od nowa, może coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Po ponownym wczytaniu zapisu Wilka nie ma u mnie również, ale zadanie na odnalezienie 5 -ego dokumentu i zdjęcie gdzie szukać jest. Rp-75 też mam miewidzialny w ekwipunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Podaję link na fix na te wszystkie boleści. Nie można poprawić niektórych sms-ów, co są trochę kaszanka. Wada moda. Jest to paczka 7-zip, a w niej instrukcja montażu i co zmienia. Powinno uleczyć to, co podawaliście. Nadal życzę miłej gry. Podaję link i prośba do @czernobyla10, by umieścił go tam gdzie trzeba: http://depositfiles....files/azzrhrsgo Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dzięki @Metek. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Dzięki @Metek. :thumbsup: Nie ma za co, to obowiązek wobec grających, by szli spać z mniejszą pianą na buzi. @cichy, przetestuj tego Wilka, o co tam chodzi, że dziad nie przyłazi na spotkanie. Napiszcie, czy widać tą ikonę RP-75 i naboi 12x70 śrut. U mnie też zapis od Cichego nie działa, w znaczeniu nie ma Wilka. Pobieram teraz mod z torenta, przeinstaluje całość i zacznę od nowa, może coś pomoże. @sedoro, wgraj tego fixa i zagraj od nowa. Jeśli dostaniesz wiadomość o spotkaniu z Wilkiem, to idź od razu do niego, bo może jego jakiś szlak trafia. Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez metek58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Tu jest zapis przed samym dialogiem z Krukiem, po którym idziemy na wieżę. 3 razy wczytywałem i Wilk czekał na mnie: http://www.sendspace...d8c140c2abc469b Rp- 75 jest widoczny w inwentarzu po zainstalowaniu fixa Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Wszystko gra dzięki @metek58 za fixsa . apropo gdzie znaide Sidoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Sto i w bunkrze naukowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) już nie stoi bo nie żyje i co dalej wchodze do bunkra a on leży martwy Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez vojtas040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 U mnie wszytko działa, przy okazji znalazłem kilka błędów polonizacji. Czy po tym wątku są jeszce jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 @Vojtas040: To u Ciebie jakaś tajemnicza seria śmierci postaci kwestowych (hi hi). Czuję w tym spisek wrednych Moderatorów. A tak na poważnie: tu masz zapis przed samą rozmową: http://www.sendspace.pl/file/f16c939c03069bff616c9fa . Na dowód,że gościu żyje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) U mnie wszytko działa, przy okazji znalazłem kilka błędów polonizacji. Czy po tym wątku są jeszce jakieś? @sedoro, kilka pytań i uwag. Jeśli zgłaszasz jakieś błędy (mam na myśli te w trackerze), to postaraj się pisać w nich klawiaturą, nie ołówkiem, bo ja grafologiem być nie mam zamiaru. Np. w paint.NET jest opcja pisania i to Ci zgrabnie wyjdzie. Następnie - dałeś screena (trzeci od góry tych ostatnich od Ciebie) z jakąś informacją, nic tam nie widać, a dobrej lupy nie mam w domu. Napisz co tam Ci się nie spodobało, a postaram się to skorygować. Nie wymagam czegoś nowego, tak i ja podawałem zastrzeżenia, z wpisaną sugestią, ułatwia to poprawianie zaistniałych błędów. Czy zrozumiale napisałem, to się okaże w następnych zgłoszeniach. :thumbsup: Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Proszę o podpowiedź.Zabiłem Fantoma,opróżniłem schowek.W scowku byla kartka z napisem LTL koniec.Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Pozostała część fabuły CoP i powrót na nowe lokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tencochcemody Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Mam problem z tym modem najpierw gra nie widziała mi fsgame zrobiłem kopię. Teraz nie widzi mi pliku system itx w folderze moda. Co z tym zrobić? edit Udał mi się przez stworzenie gamedaty z folderem configs ale teraz mam bugtrapa nawet gra się nie uruchamia sam bugtrap. Treść buga FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 256 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : modelscarcar_spawns.ltx Edytowane 29 Grudnia 2012 przez Tencochcemody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi