cichy Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 ] Jest patch kumulatywny nr 2 http://narod.ru/disk...ch_sh-2.7z.html Nowa gra wymagana. Tym w modzie lecę na granicę Kordonu...i dolatuję. Świetny mod, przejścia jak w NS; w miarę wykonywania zadań. Stabilny. 0 wylotów (przynajmniej u mnie) spowodowanych błędmi. Całkiem nowy scenariusz. Na razie nie instalowałem patcha nr 2 i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) W czasie questu na wejście do Ciemnej Doliny, szukając Dziada na Niezbadanych Terenach wita nas taka persona: a tam gdzie siedziała Mucha jest schowek z ciekawą zawartością Nowy fix, dodajemy po patchu kumulatywnym nr 2 http://ifolder.ru/31268098 albo stąd http://www.sendspace.pl/file/b52156fe27bf3b846c58206 Edytowane 24 Czerwca 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Cichy popraw linka na wrzuć to bo archiwum ma wielkość 0,00 MB. Będzie dopa do moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ok. Zmieniłem hosting. Jest dopa. Zawiera poprzednie pacze, fix i dopełnienie linii. Nowa gra wymagana: http://ifolder.ru/31279335 lub http://www.sendspace...03f5082b157cf6b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ok Cichy pobrałem dopę. Mod jest rozwijany to dobrze świadczy. Zastępcza NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Radzę sprawdzić jak wygląda ził 131 a i jeszcze Baks to nie człowiek tak jak Mucha to nie owad (hi hi) Gra jest delikatnie mówiąc pogięta, ale nie ma tyle wylotów co w NS. Uważam, że naprawdę mod świetny a autorzy są przeciwni jasnego wyjaśniania questów na ichnim forum, stąd wiele trudności (może i dobrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dodatkowe linki do pobrania kumulowanego patcha nr 2 + FIX http://ifolder.ru/31316076 http://pl.rghost.net/38878739 http://narod.ru/disk...2+ фикс.7z.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 The Doors było, teraz Iron Maiden i Him a pamięta ktoś o Skid Row. To była jazda jak z Guns And Roses. Jak ktoś lubi taką muzę proponuję tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 O..czyli coś dla mnie ;) uwielbiam Guns N Roses albo Iron Maiden, tylko kurka ten ruski przeszkadza. Ogółem sporo jest zadań pobocznych, fabuła dobrze rozwinięta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Poprawka pozwalająca na prawidłowe wyświetlanie niektórych przedmiotów na monitorach panoramicznych, skopiować do gamedataconfigui http://narod.ru/disk/54483199001.5415d9aed9d2cf5ff03d90314e713649/maingame_pda_msg_16.xml.html http://ap-pro.ru/forum/35-2796-61#266579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Fabuła rozbudowana, całkowicie nowa, choć niektóre questy przypominają, w nieznacznym co prawda stopniu NS i parę innych. Dla mnie rewelacja, tylko sama translatica i słownik nie pomaga, ale dzięki @czernobylowi10 jest odnośnik do pisma obrazkowego (hi hi) -poradnika Ktoś pyka w ten mod oprócz mnie ? - bo jakoś czuje się osamotniony w tym temacie i do tego dominujący (ochh mam lęki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueboy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 No ktoś tam sobie pogrywa bracie Cichy ;-) Ale dopiero do baru dotarłem więc wiele do powiedzenia nie mam. Oprócz tego że mod zaiste zacny i wart polecenia. No i faktycznie mimo jako takiej znajomości języka nie wszystko ogarniam. Bardzo 'nie wszystko' hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 No ktoś tam sobie pogrywa bracie Cichy ;-) Ale dopiero do baru dotarłem więc wiele do powiedzenia nie mam. Oprócz tego że mod zaiste zacny i wart polecenia. No i faktycznie mimo jako takiej znajomości języka nie wszystko ogarniam. Bardzo 'nie wszystko' hehe...Dobra rada: nie wychodź z Baru na Wysypisko, normalnym przejściem (z podstawki) bo wtedy uaktywnia się quest na pertraktacje z bandytami. Ich przywódcą jest Świder potrzebny w dalszej części fabuły.Póżniej staje się neutralny. Ja się pospieszyłem i ubiłem gościa niepotrzebnie, zanim załatwiłem sprawę pomocy dla ekologów z Tango. Przez to ominęła mnie przejażdżka helikopterem po Ciemnej Dolinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Kolejny mod któremu powinni się przyjrzeć nasi tłumacze forum. Zapowiada się pracowity okres dla chłopaków tłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Na Radarze w x-10 zmierzymy się z "cyborgiem" Wbrew pozorom nic strasznego. A jak się podoba taki widok z lunety broni (x12.8): Na drugim zdjęciu, samodzielnie wędrujące rpg7 to najemnik w maskującym exo. Zabawa jest naprawdę przednia, tylko statystyka zgonów GG bardzo zawyżona. Broń z taką lunetą mamy już w Barze po znalezieniu dysku. Edytowane 30 Czerwca 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 To jest skrytka Siemieckiego do której kod to 4 cyfry tworzące rok. Cyfry owe, dostajemy w miarę przechodzenia 1-szej części moda. (ja na razie mam 2) Kody do dwojga drzwi w X-18 to daty historyczne, które trzeba wyłapać z kontekstu podpowiedzi ( na Rus forum, o ile dobrze zrozumiałem, wystarczy wpisać te podpowiedzi w google i skojarzenia wyskoczą - ja skorzystałem ze ściągawki od @czernobyla10 - poradnika). Lata te to kolejno 1242 i 1380. W X- 10 kod do skrytki to zgodnie z podpowiedzią (kipiel, atlantyk, lodowa góra) 1912 (Titanic). Przy wyprawie do X-10, ubijamy najemników przy których można zdobyć świetną broń-unikat o nazwie Hostel (skojarzenie z filmem Eli Rotha?...), jest zabójczy. No a to dopiero mniej więcej dopiero połowa moda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dobrze że Cichy daje screeny i wypowiada się na temat moda, w przyszłości dzięki niemu będzie można stworzyć poradnik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Tylko ta prędkość pobierania mnie martwi strasznie mała i długo będzie się pobierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Waler ja pobierałem tego moda nocą na iplusie i żarło 650-700 KB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 U mnie teraz jest 40kb/s 12 godz. pobierania. Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Czy ktoś może mi podać właściwą kolejność instalacji ? Bo jest tu tyle patchy, fiksów i śmiksów, że zaraz mi się Solianka przypomina. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 @Yurek... SoC 1.004 mod patch 2+ Fix ewentualnie celowniki i strona źródłowa tam sprawdź opis. EDIT Yurek (04.07.12) Dzięki. Teraz wszystko jasne ;) A ode mnie masz plusik :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Schowek na terenie Baru... Leży w plecaku pod choinką za ogrodzeniem baru w okolicy kontenerów (w którymś z modów w tych kontenerach też było coś ukryte). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 W tym samym czasie jak pisałeś, to usunąłem mój post, bo po długich poszukiwaniach odnalazłem ten schowek. Dzięki @cichy za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) @Smox przy zadaniu które daje Torcz na dysk od Dimy Koltera, kiedy go znajdziesz, czeka Cię mocna niespodzianka. Przeszukaj dobrze trupy. Przy jednum z nich będzie karabin z celownikiem x12.8(w poście 41 są zdjęcia z widoku przez lunetę). (nazwy postaci napisałem fonetycznie- nie potrafię ich przetłumaczyć) Edytowane 4 Lipca 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi