Sovat Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Postanowiłem sobie odświeżyć moda po latach Jakby ktoś chciał wrzucam archiwum ze zmienionymi dźwiękami zombie babuszki na lepsze jakościowo (port z anomaly). dźwięki zombie.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Jest jakiś sposób na przywrócenie ilości amunicji na ekranie albo usunięciu wkładania amunicji na pas? A i jak się dostać na Kordon? Dostałem też informację o jakiejś grupie w fabryce na Jupiterze ale nikogo nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Ilości amunicji na ekranie to chyba nie przywrócisz, co do wkładania na pas to możliwe że jest na to komenda konsolowa. Ale pewności nie mam bo dawno grałem. A żeby na Kordon się dostać to musisz iść na Jupiter, tam wejść do Podziemi Jupitera i wyjść dowolnym dostępnym wyjściem na lokacji po drugiej stronie rzeki. Ja osobiście wyszedłem w Czerwonym Lesie. Koniec końców, niezależnie którędy wyjdziesz, będziesz mógł na pieszo poczłapać na Kordon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi