cichy Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Zjem i do akcji. Dzięki. Jakoś patrzyłem ale nie widziałem :thumbsup: Zrobiłem edycję alife , i od zapisu z Baru poszedłem na Radar. Magazyny puste, na Radarze pusto, ani Monolitu ani jakichkolwiek potworów, ponownie znalazłem klondajk i w tym momencie zaczęła się "godzina grozy" ale żadnych zwierzaczków. Wrócę do strarych ustawień i spróbuję jeszcze raz bo mam nowy zapis. Edytowane 19 Lipca 2012 przez cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 To z pewnością wina tego ustawienia na zero, bo nikt nikogo nie "wyczuwa". Tę opcję zerową daj wtedy, jak się już pojawią te pijawki, to może dasz rady to wykonać. Zapisz grę z pijawkami i zmień na zero, zobaczymy jaka będzie reakcja. Powinno się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Na parametrze 0 po wczytaniu zapisu, zamiast 3 pijawek była pustka. Na parametrze 1m po nakierowaniu celownika na bydlątko nic się nie podświetla, ale miałem b. mało czsu bo następował atak (podchodziłem tam gdzie przed zm. parametru były i nagle się pojawiały atakując) .Ta konkretna ma jaśniejsze ubarwienie i gwałtowniej atakuje (pomijając kłęby ognia). Wgrałem jeszcze raz, uczyniłem się nieśmiertelnym i mogę dać Ci pełen obraz gadziny w czasie ataku (po śmiertelnemu nie nadążałem screenów robić). Wuala: To coś pzreźroczystego w ogniu to Ona..Piękna (ale to już perwersja hi hi) A tak "dopala się kiedy umiera: Edytowane 19 Lipca 2012 przez cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ok, @cichy, jeśli się na żadnej nie pokazuje nazwa, to albo to nie te pijawki, albo niepotrzebnie twórca dawał nazwę zwierzakowi, skoro nie podświetla jej się nazwa. Koniec testów. Obada się w testach głównych, po spolszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Zerknij w spoilery w moim poście, przed chwilą dodałem :devil: he he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzięki @cichy za pomoc i przepraszam za zawracanie głowy. To czego się dowiedziałem o tej pijawce w zupełności wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja lubię "zawracanie" głowy. Nie zwrócił bym uwagi, a ten model pijawki - jak dla mnie rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 @lolex, wytrzymaj jeszcze trochę, po nocach nie dosypiam, by było niebawem. A ja wiem (czasami) co mówię. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 @Metek, napięcie rośnie, świetne wiadomości. Od razu zacznę od nowa :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi