RIDLER Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ja znów z mądrym pytaniem, będzie ktoś to tłumaczył na nasze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Może kiedyś, jak go skończą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Zeby na bieżąco tłumaczyć wychodzące mody i zaspokoić prośby chętnych zagrania z polskim tłumaczeniem, to na ponad 2500 członków zrzeszonych w naszym klanie, to połowa powinna byc tłumaczami. Jest to realne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Metek myślę że nie jest to realne. Dobrze że część userów zna język rosyjski aby tłumaczyć i czytać w oryginale na rosyjskich stronach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Zachęcony wypowiedziami zacząłem grać w tego moda. Co prawda komp ledwo go "ciągnie", ale mod jest extra. Warto by go spolszczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Tak się właśnie składa, że aktualnie rozglądam się za czymś stabilnym i ciekawym do spolonizowania ;) A z Waszych wypowiedzi wynika, że zabawa w tym modzie jest przednia, a stabilność wystarczająca. Jak mi zbierzecie wszystkie potrzebne linki w jednym poście i napiszecie co po kolei poinstalować, to moźe coś z tego będzie za jakiś czas... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Smox już gra w tego moda i Yurek są zainteresowani a to świadczy że w przyszłości będziemy tego moda po polsku. // Smox masz jakieś konkretne plany w kierunku polonizacji moda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Pytanie - czy ktoś oprócz mnie ma chęć zabrać się za polonizację tego moda? Bo jeśli tak, to proszę o kontakt na PW celem koordynacji działań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIDLER Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Yurek jesteś wielki jak pytałem czy będzie polonizacja to się chłopy lekko wkur... że dużo modów i takie tam a tu patrz niespodzianka. Sorry za off top :whistling: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts