RIDLER Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ja znów z mądrym pytaniem, będzie ktoś to tłumaczył na nasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Może kiedyś, jak go skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zeby na bieżąco tłumaczyć wychodzące mody i zaspokoić prośby chętnych zagrania z polskim tłumaczeniem, to na ponad 2500 członków zrzeszonych w naszym klanie, to połowa powinna byc tłumaczami. Jest to realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Metek myślę że nie jest to realne. Dobrze że część userów zna język rosyjski aby tłumaczyć i czytać w oryginale na rosyjskich stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zachęcony wypowiedziami zacząłem grać w tego moda. Co prawda komp ledwo go "ciągnie", ale mod jest extra. Warto by go spolszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Tak się właśnie składa, że aktualnie rozglądam się za czymś stabilnym i ciekawym do spolonizowania ;) A z Waszych wypowiedzi wynika, że zabawa w tym modzie jest przednia, a stabilność wystarczająca. Jak mi zbierzecie wszystkie potrzebne linki w jednym poście i napiszecie co po kolei poinstalować, to moźe coś z tego będzie za jakiś czas... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Smox już gra w tego moda i Yurek są zainteresowani a to świadczy że w przyszłości będziemy tego moda po polsku. // Smox masz jakieś konkretne plany w kierunku polonizacji moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Pytanie - czy ktoś oprócz mnie ma chęć zabrać się za polonizację tego moda? Bo jeśli tak, to proszę o kontakt na PW celem koordynacji działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIDLER Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Yurek jesteś wielki jak pytałem czy będzie polonizacja to się chłopy lekko wkur... że dużo modów i takie tam a tu patrz niespodzianka. Sorry za off top :whistling: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi