Yurek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Poradnik przetłumaczyłem z wersji rosyjskiej z linka podanego w jednym z postów Czernobyla10. Autorami tego poradnika są ludzie z forum: http://stalker-gamers.ru/ Ja tylko go przetłumaczyłem na język polski. link do pobrania...http://uploading.com/db9e71c3/Poradnik-przej-cia-moda-Powr-t-Szramy-cz-1-rar Z naszego serwera: Poradnik_przej%C5%9Bcia_moda_Powr%C3%B3t_Szramy_cz.1.7z 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 JESTEŚ WIELKI I NIEZASTĄPIONY YUREK :) !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Dzięki za poradnik. Dałeś do pieca z tym Narod.ru ciągle myślę że to rosyjskie linki.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 "Polacy nie gęsi i na Narod.ru też konto mają" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 A ja ciągle uważam, że taki poradnik powinien być do każdego większego moda, a dla Yurka podziękowania oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Yurek jesteś WIELKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No Yurek, szacunek. A ja się katowałem w innym języku... Dzięki Wielkie ! :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Duże uznanie za ten poradnik Yurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 @Yurek...jesteś WIELKI... ! Szacun dla takich ludzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 @Yurek Koks jesteś ! Polacy opanowali YouTube to teraz Narod.ru ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xydeify Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 nie działa link ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Poprawiłem link do poradnika...poradnik jest w formacie PDF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Poprawiłem link do poradnika...poradnik jest w formacie PDF. Nod32 (antywirus) nie pozwala pobrać u mnie z tego serwera - zgłasza trojany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 @Ksantyp, odznacz opcję☒ :Use Download Accelerator, wówczas nastąpi odliczanie do automatycznego download'u (plik .rar). Nie pobieraj za pomocą download'era w formie .exe, ponieważ te często mają wbudowany moduł Adware, służący wyświetlaniu reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 W końcu udało się ściągnąc RAR, choć uparcie nawet jak odznaczałem checkbox to mi proponował Uploaderem pobrać ...Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi