bolo Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Mam takie pytanie, jak długo będę nosil w plecaku ileś tam KSENOFORMÓW, zajmują miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Schowaj je sobie w jakimś schowku, bo nie pamiętam, czy na tym etapie gry jeszcze Ci się do czegokolwiek przydadzą.Przy tobie zostanie tylko jeden tzw "Złoty Kotlet" - ten, o którym ciągle Ci będzie marudził Zmieniający Oblicza. Potem w trakcie gry zabierze go od Ciebie jeden z NPCów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Bardzo dziękuję. Prosze o poradę jak trochę zwiększyć udzwig, mogę nosić 100 kg ale to troszke za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 bolo - http://stalkerteam.pl/topic/2584-udzwig-postaci-wypadanie-rzeczy-z-plecaka/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 bolo - http://stalkerteam.pl/topic/2584-udzwig-postaci-wypadanie-rzeczy-z-plecaka/DZiękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam,mam mały problem z zadaniem Chłodna stal,mianowicie po zabiciu bandziorów nie zalicza mi zadania.Wszystkich co do jednego zabiłem nożami do rzucania,niestety po wejściu w ten punkt z domkiem nic się nie dzieje.Pytanko, czy muszę wykonać to zadanie,czy mogę sobie je odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @ JARO19 Zadanie konieczne do wykonania. Spróbuj jeszcze raz je zaliczyć wgrywając sejwa sprzed rozmowy, w której je otrzymałeś. Zadanie zalicza zabicie wszystkich za pomocą noży do rzucania, a nie wejście na punkt. Nie uciekł Ci jakiś bandzior gdzieś w krzaczory ?Jak to nie pomoże, to podrzuć sejwa. Coś wykombinuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 JARO19 - przyczyną nie zaliczenia, może być nie przeprowadzenie wszystkich koniecznych rozmów w Bazie CzN. Musisz mieć unikatowy pistolet i kilka innych fantów. Pogadaj z wszystkimi w bazie. I chyba dopiero powrót do bazy ( za dużo czasu minęło gdy grałem w moda ) i rozmowa o zadaniu skutkuje uruchomieniem dalszej gry.Natomiast nie koniecznie musisz pozabijać bandytów nożami. Ja ich powystrzelałem, zadania mi nie zaliczyło już po pierwszym strzale, ale grać mogłem dalej, bez problemów fabularnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dziękuję za pomoc,hmm rozmawiałem ze wszystkimi w bazie łącznie z Witalijem(cerkwia),niestety nie zalicza mi tego zadania,próbowałem parę razy,tak jak pisałem wcześniej, zabijam ich nożami i raczej wybijam wszystkich, bo za każdym razem jest 12 trupów.Głupie pytanie, próbuję dodać tego sejwa do postu i wyświetla mi się nie masz uprawnień do wysyłania tego typu plików,o co kaman?Chyba że coś żle robię :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Musisz go spakować przy pomocy jakiegoś hostingu i wstawić link do niego.Ale najpierw znajdź kogoś, kto będzie chciał i mógł Ci tego sawa sprawdzić. Nie wiem, czy jeszcze ktoś oprócz Ciebie gra w ten mod. A po zabiciu bandytów wróciłeś do bazy na rozmowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Cześć,tak wróciłem ,ale tam już nie było z kim rozmawiać.Robiłem to q chyba z 10 razy więc dam sobie z nim spokój.Skoro pisałeś że to zadanie nie jest konieczne do ukończenia gry to je oleje i gram dalej dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 JARO19.Ja napisałem, że nie musisz go wykonać nożami, ale musisz mieć te wszystkie pierdołki z rozmów. Pistolet, jakiś dokument i coś tam jeszcze. Inaczej nie przejdziesz do zamkniętej strefy zony.A spróbuj ich wystrzelać. Nic nie stracisz, a przynajmniej zamkniesz zadanie. Nie będzie Ci wisieć.Może dzisiaj ktoś się odezwie z odpowiedzią o sava. W nocy Ci co mają coś do powiedzenia, raczej śpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kondotier dzięki za odpowiedż,zabiłem wszystkich nożami, zadania mi oczywiście nie zaliczyło,pózniej trochę pobiegałem po zonie q (efekt domina),więc nie chciało mi się już wracać sejwami,tym bardziej że to zadanie po przejściu za bufor i tak zostaje niezaliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tylko że z tego co zrozumiałem, masz zadanie otwarte. A mnie napisało, że zadanie nie wykonane i miałem go w zawalonych. O tyle miałem lepiej.A Ty gdzie go masz?Ale czasami, może to Ci się przydać na przyszłość, wystarczy w takiej sytuacji grę zapisać i ponownie wczytać sava. Skrypty wtedy zaskakują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cześć,tak jak pisałem wcześniej, po przejściu na bufor pojawia się komunikat, że q (Chłodna stal zadanie nie wykonane),więc automatycznie pojawia się w niezaliczonych:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No to przyjemnej dalszej gry! Aby zrobić sobie miejsce na udźwig i uwolnić sloty w plecaku, za buforem pozbądź się tych ksenoformów, których nie byłeś w stanie przekazać, bo odbiorca zginął. Są tylko zbędnym balastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dzięki,jeśli chodzi o ksenoformy to zostawiłem je w skrytce w barze,gdzieś czytałem że w dalszej grze ktoś się będzie pytał o te ksenoformy,ale skoro piszesz że się już nie przydadża to je po prostu sprzedam. Witam ,no i kolejny problem,tym razem po przejściu z prypeci do czerwonego lasu będąc już w czerwonym lesie znikają mi znaczniki przejść,sprawdziłem w logu [error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp[error]Line : 73[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ...r. - shadow of chernobylgamedatascriptsamk.script:240: attempt to index field 'actor' (a nil value) dodam że przeinstalowałem gamedate i dalej to samo, jeśli wie ktoś o co chodzi z tym błędem, to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokol Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam. Mam pewien problem odnośnie ww moda. Otóż po próbie wgrania stanu gry nastepuje wylot na pulpit. Oto log błędu [error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamescript_engine.cpp[error]Line : 73[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ... of chernobylgamedatascriptsdialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 @FokolZacznijmy od pytania - na jakiej wersji patcha gry zainstalowałeś moda? Błąd powyższy często wynika z nieodpowiedniego patcha, zatem podtrzymuję pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokol Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Witam. Mam problem odnośnie odczytywania stanów gry (z quick save oraz ze zwykłych zapisów) ,próba odczytu zawsze kończy sie wylotem :/ Panowie może ktoś miał podobny problem? Poniżej wklejam log błędu[error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamescript_engine.cpp[error]Line : 73[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ... of chernobylgamedatascriptsdialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil Z góry dzieki za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Grasz na nieodpowiedniej wersji gry. Do tego moda jest wymagany patch 1.04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokol Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Garand1939 Dzięki za odp. Zainstalowałem wszystko jeszcze raz i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Mam problem techniczny, otóż nie ma Jermoła w Generatorach. Jest na mapie zielony wskaźnik, że powinien być w tej budce, ale poza dziewięcioma mnichami nie ma tam nikogo. Chyba ktoś na siłę chce, żebym nigdy nie ukończył tego moda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 O ile dobrze pamiętam, on pojawia się o określonej porze doby. Gdzieś, ktoś mówił kiedy go odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Postanowiłem jeszcze raz spróbować sił z modem i już mam kłopot. Nie wiem jakim cudem, ale straciłem gdzieś przepustkę kapitana Briana (podrobioną od Koli). Armię USA mam jako wrogów, a to oznacza, że Rennesa także. Zmieniam w pliku game_relations armię na przyjaciół, a Rennes nadal do mnie strzela. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi