smox Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Nie wiem, ja tego nie potrafię zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cursian Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 A masz jakiś save po rozmowie z haronem lub przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Nie mam. Mam tylko z Promzony, przed pierwszym wejściem do Baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cursian Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ale to jest początek promzony czy już po przeoraniu jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Respawn jest chyba w pliku all.spawn a jego nie można zmienić bez nowej gry o ile wiem. A nawet jeśli to nie wiem jak go zdekompilować. Respawn jest chyba w pliku all.spawn a jego nie można zmienić bez nowej gry o ile wiem. A nawet jeśli to nie wiem jak go zdekompilować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cursian Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Ehh to popsułem sobie rozgrywkę :/ Dziwne to jest że jeżeli w danym monencie nie pójdziemy do Harona to jest problem i nie można dokończyc fabuły, teraz to mi się chyba tylko od początku opłaca grać... Edytowane 6 Maja 2015 przez Cursian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ten zapis jest trochę dalej w rozgrywce. Może ktoś ma interesujący Cię zapis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cursian Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 To napiszę, ma ktoś może zapis przed wejściem do Promzony lub po rozmowie z Haronem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 To napiszę, ma ktoś może zapis przed wejściem do Promzony lub po rozmowie z Haronem ?Mam taką propozycję wrzuć na jakiś host pliki save gdy jesteś na poligonie i charon powinien już być.Jestem dzisiaj przy kompie dłużej i spróbuje Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cursian Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Proszę Cie bardzo:http://www44.zippyshare.com/v/EpYnij69/file.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Proszę Cie bardzo:http://www44.zippyshare.com/v/EpYnij69/file.htmlNie porozmawiałeś z Woroninem na temat drogi do Anomalnego Lasu.Idz zagadaj potem idź do "chatki" Charona zagadaj i otwiera sie przejście na Pramzonę.Po wczytaniu Twojego sejwa i rozmowie z Woroninem:Pojawia się Charon a po rozmowie z Charonem przejście na Promzonę: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ehh to sobie rozgrywkę :/ Dziwne to jest że jeżeli w danym monencie nie pójdziemy do Harona to jest problem i nie można dokończyc fabuły, teraz to mi się chyba tylko od początku opłaca grać...Weź zedytuj post bo zaraz jakiś bojownik o kulturę i dobre wychowanie przy stole i nie tylko wrzuci ci warna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cursian Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 kazik po prostu nie wiem jak Ci dziękować, myślałem, że będę od nowa Bagna i Poligon robił. Mój błąd polegał na tym, że po rozmowie z Woroninem biegłem od razu do Brauna. Czemu ja na to nie wpadłem? W każdym bądź razie - jeszcze raz dzięki. Godlike - dzięki za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Heh to dobrze, że się wyjaśniło :) Musisz bardzo uważnie czytać dialogi bo ten mod tak jak poprzedni TS2 kładzie bardzo duży nacisk na fabułę i rozmowy. Bardzo mi się to w nim podoba ale trzeba czytać dokładnie żeby było wiadomo ocb ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cursian Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dzięki za radę. Zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Weź zedytuj post bo zaraz jakiś bojownik o kulturę i dobre wychowanie przy stole i nie tylko wrzuci ci warna :) Polecam pod uwagę radę Godlike.. Polecam również po zrobieniu zadań w Promzonie i po powrocie na Poligon przez Anomalny Las koniecznie starym wejściem ! (będzie o tym mówił Woronin) zrobienie zadania dla Sacharowa chodzi o kryształy - przed udaniem się do Baru ! Edytowane 6 Maja 2015 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cursian Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Witam ponownie. Czy znalazł ktoś dekoder z misji w barze? Według poradnika Cichego byłem w tych wszystkich 6-ciu miejscach. Szukam już z półtorej godziny, dopada mnie ogromna frustracja z tego powodu...Gdyby ktoś miał chwilkę czasu wrzucę save'a z tą misją a za znalezienie go całuje po stopach... http://www89.zippyshare.com/v/lwdnwePI/file.html Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Poczekaj chwilę, poszukam.No i jest - http://www53.zippyshare.com/v/T0NyRt6z/file.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cursian Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dzięki stary, ile ja sobie nerwów naszarpałem tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Witam. Właśnie skończyłem FOTOGRAFA :)Bez tygodnia gra zejęła mi dwa miesiące (wiadomo praca).Podsumowanie:REWELACJA !!! Fabuła - grafika - stabilność moda - super tłumaczenie - czyli miód i orzeszki :)Jestem tak zachwycony modem, że pogodziłem się z detronizacją Soljanki z pierwszego miejsca. Czyli w MOIM rankingu modów:1. FOTOGRAF2. SOLJANKA3. TAJNE ŚCIEŻKI 2 Z pewnością powrócę do tego moda !!!!! Dziękuję WSZYSTKIM którzy pomagali mi przetrwać w ZONIE :)Oddzielne THANX dla Godlike :) Edytowane 10 Maja 2015 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER2000PL Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Dupa wasze linki nie działają bo jak klikam pobierz to mi się strona ładuje a następnie pisze Strona internetowa jest niedostępna ERR_CONNECTION_TIMED_OUTOdświeżSzczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zobacz z mojego Yandexa - https://yadi.sk/d/WDBjGexggZFfL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witam, mam mały problem z zadaniem dla Brauna, mianowicie chodzi o q "przeniknąć do ukraińskiej bazy wojskowej, dowiedzieć się o podziemnym laboratorium".Wiem że powinienem porozmawiać z jakimś dezerterterem na PD, powinien być na ATP ale go tam nie ma i stoję z fabułą, czy mógłby mi ktoś z tym pomóc, może dało by się go jakoś zrespić z góry thx za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Patrzyłeś w poradniku @Cichego - http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=459.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witam, właśnie z tego poradnika dowiedziałem się, że mam się spotkać z jakimś dezerterem na ATP (Poligon Doświadczalny) o tym dezerterze, mówił Poliszczuk na bazie ukraińskiej.Jednego zabito drugi jest gdzieś niedaleko, czyli właśnie na ATP, niestety nie ma go tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi