kondotier Opublikowano 30 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @Junx Jak poczytasz wpisy z naszej korespondenci o wstawianiu spolszczenia ( ja wtedy jeszcze nie miałem uprawnień do edycji) , to każde poprawione spolszczenie Ty edytowałeś. Byłeś wtedy chyba administratorem czy redaktorem. A że w modzie brakowało śpiwora, to go dodałeś w spolszczeniu na moją prośbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 @kondotier plik nd_news_main_data ze spolszczenia powoduje wyloty. Zastąpiłem go rosyjskojęzycznym odpowiednikiem i gra odpaliła. Na pewno tłumaczyłeś trzeciego patcha? Edyta: instalowałem na rosyjskim CCz 1.006 (na PL podstawce nie chciał ruszyć). Mod pobrałem z łącza ze strony https://stalker-mods.clan.su/load/s_t_a_l_k_e_r_ten_chernobylja/s_t_a_l_k_e_r_ten_chernobylja/ehkho_chernobylja_2_vtoroe_dykhanie_spavner/5-1-0-4625, a dokładnie https://modsfire.com/8V3r8n5rm7F4Zo1 (1,27 GB, zawiera już 3 patche). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @Anton Gorodecki Odpisałem wczoraj, ale awaria usunęła. Nie, 3 i 4 patcha nie tłumaczyłem. Zrobiłem takie oświadczenie, więc spolszczenie jest tylko dla dwóch patchy. Ten plik jest w tekstowych, czy w innym katalogu? Nie wiem co może być powodem, że ten plik nd_news_main_data powoduje wylot, skoro poprzednio działał. A moda u siebie postawiłem tylko z 1 i 2 patchem. Chyba, że to co jest do pobrania z odsyłacza do moda, jest już spatchowane wyżej. Nie problem, chciałem zagrać w niego jako staroć, bo awaria mojego kompa na nic nowego mi nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Teraz, kondotier napisał: Ten plik jest w tekstowych, czy w innym katalogu? Plik jest w folderze scripts. Miałem wczoraj ci odpisać, ale nastąpiła awaria forum. Stawiałem moda z łatką 3 i zapewne dlatego ten plik nie pasował. Z drugą łatką też ci wywalało komunikat o błędzie z dynamicznymi wiadomościami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @Anton Gorodecki Stawiałem go w różnych konfiguracjach i na każdej był ten wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Na rosyjskim pliku nd_news_main_data też ci nie działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @Anton Gorodecki Nie sprawdzałem. Dałem sobie z nim spokój, choćby z tej przyczyny, że nie naprawiał bym go, bo wcześniej nie miał zbyt wielu amatorów. To był jeden z moich pierwszych tłumaczonych modów, jeszcze bez większego doświadczenia, więc w tym pliku może być jakiś błąd. Jeśli ktoś jednak się tym problemem zajmie, to ode mnie już teraz ma . Może naprawiony znajdzie amatorów, przy aktualnej posusze z modami. DODANO: Porównałem plik ze spolszczenia z oryginalnym z moda. Były różnice. Dokonałem stosownych zmian. Niżej plik poprawiony. nd_news_main_data.script Nie mam moda postawionego, więc proszę o jego sprawdzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @kondotier już przejrzałem pliki, nic przy tych plikach nie robiłem, a poprawki to niech ktoś zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 @Junx Dodawałeś śpiwór, którego oryginalnie w modzie nie było. Tylko tyle i aż tyle. Aktualny problem z modem polega na tym, że chyba patche zostały dodane do moda który można pobrać, a spolszczenie jest tylko do patcha nr 2. Już został wychwycony plik powodujący wylot przy ładowaniu moda. Jeszcze nie sprawdzałem czy poskutkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Do #1 dodałem fix, który usuwa wylot przy starcie moda. Mod do pobrania zawiera wszystkie patche i to powodowało niezgodność ze spolszczeniem. Najpełniejsze wykorzystanie moda, przy grze jako stalker. Kto lubi mody bez z góry narzuconej linii przechodzenia, ma coś dla siebie. I może zagrać tyle razy, ile jest frakcji do wyboru. Przy każdej frakcji start w innym miejscu, więc i inna gra. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Pograłem w tego moda i właściwie poza freeplayem oraz bardzo ładą przyrodą nic w nim ciekawego nie ma. Brak logicznej linii poszukiwań biografii psychopatów. Pierwszą dostajemy od Sacharowa, drugą w x-8 (znalazłem tylko dzięki podpowiedziom). Gdzie mogą być następne to chyba tylko twórca tego moda wie Szukanie po omacku we wszystkich możliwych i nie możliwych miejscach jest do d... . W zasadzie powinno być zadanie na 8 psycholi, a tym ósmym byłby ten co moda tak spotworzył. Szukałem wskazówek w internecie i tam znalazłem tylko na dwie pierwsze biografie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi