portals Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 GSC Game World urządza konkurs dla fanów gry S.T.A.L.K.E.R.. Konkurs ma za zadanie wyłonić najlepsze zadania do gry. Jak sami się domyślacie najlepsze zadanie będzie umieszczone w nadchodzącej kontynuacji. Scenariusz zadania powinien zajmować conajwyżej pół kartki A4. Zadanie powinno być dokładnie opisane "o co w nim chodzi" i "co trzeba zrobić". Zapraszamy wszystkich serdecznie do wzięcia udziału w tym konkursie. Mam nadzieję że ktoś z naszego forum napisze odpowiednie zadanie które będzie umieszczone w grze. Zgłoszenia będą przyjmowane do 1 marca 2011 roku. Podziękowanie dla ESTcobs'a za szybką informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja już wysłałem http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Rewelacyjny pomysł, może też pokuszę się o własny scenariusz, myślę o czymś zabawnym, oryginalnym i ze smaczkiem. Na jaki adres wysyłać własnego questa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thial Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja swojego questa zostawię do własnego moda http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png. Pamiętajcie, że odwalacie za nich robotę. Wy się cieszycie bo wysłaliście questa a oni mają 2 tygodnie roboty mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Uczciwe podejscie twórcy zrobją gre jaką sami chcemy mieć. Zobaczymy jaka będzie po premierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja swojego questa zostawię do własnego moda http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png. Pamiętajcie, że odwalacie za nich robotę. Wy się cieszycie bo wysłaliście questa a oni mają 2 tygodnie roboty mniej. Trochę racji Thial, ale tylko trochę....można mieć wiele doskonałych pomysłów na kwesty...jak je urzeczywistnić i stworzyć moda to już inny temat. Ludzi z pomysłami wielu, dobrych moderów można policzyć na palcach. Miło by było gdy kupując taką grę, widzisz swój kwest w środku akcji..Jeżeli ma to o 2 tygodnie przyspieszyć premierę to jestem ZA...gra jest dla nas graczy, nie dla studia które ją robi. Oni chcą kasę za produkt. Tak jak pisał poprzednik ...ukłon w stronę graczy i możliwość dodania kwestu bardzo dobrze świadczy o producencie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 No macie rację ukłon w stronę graczy ale także jak Thial powiedział oni mają problem z głowy. Ale to dobrze bo nie muszą skupiać się na zadaniach tylko na ogólnym wyglądzie strefy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Pomysłów może być tysiące zwyciężą te najlepsze czyli najciekawsze i pasujące do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Wy tak piszecie wysyłacie... Wygląda to tak jakby twórcy nie mieli pomysłu na smaczek w s2.. Ale to trochę dobre jest...Jak już by wybrali kogoś to bd miał szczęście. Bd wiedział co i jak przejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diegtiariov Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja tylko czekam żeby zagrać.Każdą wersje przeszłem i uważam,że Zew Prypeci im nie wyszedł na dobre np. mała mapa i łatwe zadania jak dla mnie:P.Sam coś wymyśle,ale może to być prawie niewykonalna misja.Pewnie się uśmieje jak się okaże,że mój quest zostanie wzięty do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Stalker 2 ma dużą konkurencję wśród modów, my gracze którzy znamy mody oczekujemy od nowej odslony gry czegoś czego jeszcze nie bylo a nas powali. Dlatego twórcy chcą aby część zadań wymyślili gracze, w ten sposób dwie strony będą zadowolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artyes Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Liczą na darmowa fabułę ? He he , powinni załozyć forum i zbierać pomysły. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Post jak zwykle z dużym opóźnieniem, ale od niedawna jestem na forum i jeszcze nie zdążyłem przeczytać wszystkich postów. Osobiście zgadzam się z Kolegami, którzy uważają, że to autorzy chcą ułatwić sobie pracę. To oni powinni nas zaskoczyć, to oni powinni sprawić, żeby nam, kolokwialnie mówiąc "kopary opadły" :) . A z praktyki wynika, że z tym kreatywnym myśleniem to u nich nie jest zbyt szczególnie - wystarczy popatrzeć na mody, tak graficzne, jak i zmieniające fabułę, żeby zobaczyć jak wiele więcej można było w ich przypadku zrobić. Ot, taki Zew Prypeci. Taki sobie średniak. Ale z Sigerous Modem, Absolute Texture i Nature packami oraz z modem Atmosfear, to przecież zupełnie inna jakość! Teraz z niecierpliwością czekam na spolszczenie Geonesis, bo mam wrażenie, że będzie to coś jeszcze lepszego. A jak wyjdzie LOST ALPHA, to jestem przekonany, że porządnie STALKEREM 2 wstrząśnie. A to przecież też mod. Od graczy, dla graczy. Za darmo. Moim zdaniem nie powinniśmy tworzyć więc niczego "od graczy, dla twórców" ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi