janczar15(долг) Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam.Jest to mój pierwszy post na tym forum(przy okazji witam wszystkich).W dziale Pozostałe nie mogłem napisać postu,więc jeżeli to jest zły dział to sory.Wracając do tematu,czy znacie jakiś fajny mod do CoP,który dodaje nowe skafandry lub lokacje i mutanty(najlepiej to wszystko w jednym :D)?Pozdrawiam i życzę miłego dnia wieczoru i nocy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Polecam Ci ARS mod 0.52, jest po angielsku ale dodaje rzeczy których potrzebujesz :) Witamy na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Polecam Ci ARS mod 0.52, jest po angielsku ale dodaje rzeczy których potrzebujesz :) Witamy na forum.Jasne dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Zdecydowanie najlepszymi modami do COP według mnie są1 ) Czas Sojuszu (według mnie najbardziej dopracowany mod.)2) SGM 2.2 (Bardzoooo Długi, chyba najdłuższy jeśli chodzi o CoP ),3) Dolina Szeptów (ze względu na Ciekawą fabułę , nową lokacje co daje więcej frajdy :P Prawie jakbyśmy grali w nowego Stalkera no ale niestety ni widu ni slychu o kontynuacji :( ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jest mały problem przy ARS mod.Miałem complete zainstalowałem Ars'a i odinstalowałem Completa,a przy starcie CoP crashuje(X-Ray engine,a co by innego :/ ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Podaj logi crasha bo wątpie, że bez tego da sie pomóc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 janczar15 teraz gram w Dezertera 2, wygląda ciekawie i może ci sie spodobać, pobierz z tego forum. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Do pakietu godnych uwagi MODów dodałbym , niewymieniony w tym temacie "Na Przekór Śmierci - Nowicjusz" . Edytowane 23 Maja 2014 przez gawron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Ok.Naprawiłem buga,ale czy jak zmienić język moda na Angielski?Wszystko jest wysypane czymś dziwnym co nawet Carylicą nie jest.(ARS mod) Edytowane 24 Maja 2014 przez janczar15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) http://uploading.com/527ac2c4/ARS-PL-7z tutaj masz jakąś wersję ze spolszczeniem, nie sprawdzałem więc nie obiecuję czy działa :D Edytowane 24 Maja 2014 przez Allen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 http://uploading.com/527ac2c4/ARS-PL-7z tutaj masz jakąś wersję ze spolszczeniem, nie sprawdzałem więc nie obiecuję czy działa :DOk.Dzięki,zobaczę. :yes: I jeszcze jedno moje natrętne pytanie.Czemu nie moge naprawić kombinezonu wziętego ze zwłok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Być może jest blokada na naprawianie zbyt uszkodzonych rzeczy(Często bywa w modach że rzeczy podniesione z ciał są bardzo uszkodzone). Edytowane 26 Maja 2014 przez Allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Lekko uszkodzonego też nie moge naprawić,to chyba jakaś blokada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi