Agrael Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Siedząc wczoraj wieczorem na forum, przyuważyłem, że zniknęła mi pewna ilość postów. To znaczy...Całość postów u mnie wynosiła bodajże 889, ale zauważyłem, że zmalała do 738. Dziwne. Nie patrzę na to w taki sposób, że ''posty są najważniejsze a przede wszystkim ich ilość'' ale jednak dziwne, bo gdzie ta setka by nagle zniknęła. Zauważył ktoś z was coś takiego u siebie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Chyba posty z działów offtopowych niesą naliczane:o Mogę się mylić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Może Portals wykonał lub jest ustawione automatyczne przeliczanie postów co dany czas ?Pewne tematy w koszu mogły zostać skasowane bezpowrotnie co sprawiło że posty w nich zostały odliczone od twojej puli. Swoją drogą chyba też miałem sporo więcej postów, cyferki jak by się skurczyły... :turned: Jednak u mnie to nie robi różnicy bo to forum odstawiłem dość dawno na boczny tor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Mi około 70 postów wcięło. To chyba w związku z kryzysem wschodnim, jak mniemam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Też mi wymiotło około stówki - masz Mietek rację - separatyści :whistling: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziki Perun Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Wygląda na to, że nasze posty się... ...odseparowały. YYYEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts