Dziki Perun Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Sposób instalacji od Koma jest do dupy bo nie oferuje wersji Standalone tego moda. https://mega.co.nz/#!A1ogARYR!vGHvq-Lsa16EiZvl9DEud5pWwirPAAJEeXf7Uh7h09w Zawiera wszystkie patche do 109974 + BETA_SS_BIN_109927 i da się uruchomić nawet z pendrajwa. Download kompletnie samodzielny, proszę usunąć przydługawą metodę instalacji i wstawić tego linka do tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Koma skoro grasz w nową wersje to odrzut broni nadal jest płaski czy bardziej realistyczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Płaski, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popioly Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Nie ma co usuwać . Im więcej możliwości pobrania i instalacji tym lepiej. Poza tym ja gram na wersji MiniPatch_109976 z 2014-12-31 Edytowane 7 Stycznia 2015 przez popioly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ludziska pomóżcie w dobraniu się do tej wersjii soupa : stalkersoup 109934fix2A i prośba jeszcze jedna przetłumaczcie mi tą stronę :http://www.stalkerverse.com/soup.html A i zapomniałbym czy ktoś dałby (jeśli nie da się pomóc w poprzedniej sprawie) mi Zupę w 1 pliku torrent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) A i prośba jeszcze jedna przetłumaczcie mi tą stronę :http://www.stalkerverse.com/soup.htmlA którą wiadomość chcesz przetłumaczyć?Jest ich wiele.Ostatnia:"Minęło wiele miesięcy od ostatniej aktualizacji. Projekt jest ciągle w wersji 109934 fix 2. Wersja 109940 zbliża się do postaci grywalnej. Podczas testowania wykryto wiele przeoczeń, które prowadziły do dystrybucji, które były pełne błędów i w rzeczywistości nie testowalne. Wada jednoosobowego zespołu. <br> <b>Bronie</b> są ciągle w tyle dla wielu graczy. Znajdują oni karabiny tak podrasowane, że czynią one inną broń niewartą użycia, bez względu na typ amunicji. Ponownie, moje pliki mogą pomóc w tym. Zbroja staje się efektywna przeciw trafieniom grubym śrutem, poddźwiękowym i pistoletowym nabojom. Oczywiście strzały w głowę ciągle się liczą, <a href="http://www.stalkerverse.com/files/Grimwalds_Weapons.7z" target="_blank">download here</a>." Edytowane 4 Lutego 2015 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dzięki ale mi chodziło tylko o to czy tam jest link do soupa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki ale mi chodziło tylko o to czy tam jest link do soupa :) Jest wersja 109920: All parts are now available. Part 001 Part 002 Part 003 Part 004 Part 005 Part 006 Part 007 Part 008 Part 009 Part 010 Dalej to już trzeba po kolei wygrywać patcze ... Edytowane 4 Lutego 2015 przez ksantyp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jesteś niezniszczalny ! + do repa i do znajomych :) A i jeszcze jedno czy zechciałbyś podać mi linki do kolejnych patchy tak by doprowadzić soupa do wersjii 109934fix2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Cóż, linki są na tej stronie a pliki mają w nazwie wersję patcha. spróbuj ściągnąć je na dysk. Ja nie instalowałem "zupy" , ponieważ grałem w NS. Więc Ci nie doradzę w sprawie, który patch jest dobry a który jest obowiązkowy a który kumulacyjny. Oczywiście można zawierzyć chronologii wynikającej z wpisów zamieszczonych przez autora stronki. Ja bym po kolei ściągnął i wgrywał (wg wersji w nazwie pliku lub wnioskując z opisu) i zobaczył czy da się grać. Spróbuj to zrobić, a przysłużysz się następnym, którzy będą w SOUP chcieli grać. Jeśli wersja nie będzie grywalna to wgłębimy się dokładniej w tekst strony. Edytowane 4 Lutego 2015 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Niemniej dziękuję :) @cichy a czy mógłbyś to pobrać i dać link do janka byśmy mieli alternatywny link :) Na której wersji cienia działą zupa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Nowe Linki. https://mega.co.nz/#F!ssZiEQpJ!JGxJ9PVvwal_vz8zUhe0ig Wersja 1.0.9.9.8.0 + Addony - Archiwum podzielone na części 900 MB żeby ludzie z przeglądarkami, które nie wspierają plików większych niż 1 GB przez MEGA mogli je pobrać, i po to żeby uniknąć nagłych przerw w pobieraniu (MEGA jest bardzo szybkie lecz tylko troszkę niestabilne) i błędów spowodowanych przez złe pobranie. @Jakikolwiek Moderator (pewnie Allen) - Wstaw linka w ten temat, wywal poprzednie sposoby instalacji i to tak zostaw - to jest moja finalna samodzielna wersja SOUPy. LINK NIEWAŻNY - WREDNE BUGI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Koma lepiej przerób to bo są bugi. Jak odpaliłem I rzuciłem śrubą to pojawił mi się biały okrąg i te paski zielono pomarańczowe. Ogółem twój repack jest dzwinie zbugowany, albo ja coś źle zainstalowałem (a nie możliwe bo wypakowałem 7zipem wszystko do folderu STALKERSOUP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Zalukaj w opcje graficzne i pozmieniaj pare rzeczy, ewentualnie wykasuj user.ltx i konfiguruj od zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Tylko twój repack nie ma user.ltx, wszystko było od zera.I dziwne jest to że jak odpalam moda to pisze STALKERSOUP 1.0008 wwa w menu jest1.0006 Edytowane 22 Lutego 2015 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Folder "addons" ma taki. Zaglądałeś w ustawienia i wszystko maksowałeś? Szczerze nie polecam. EDIT: Repack nie ma nic wspólnego z działaniem moda. Jaki mod jest, taki będzie. W tej chwili widzę, że jest jeden szalony bug z oświetleniem. Poczekam na łatkę. EDIT Naprawione. Czas ladowac na MEGA jeszcze raz. http://a.pomf.se/wldmut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja tam odradzam pobierania najnowszej 109980 dopuki nie będzie oficjalnego fixa huda i innych bugów. Według forów na steam jest wiele błędów typu wyloty do pulpitu, korupcje save od tej wersji. Aktualna wersja na naszym forum z alternatywnego linka (109953) działa jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Dobra to już jest szczyt. Zainstalowałem 109980 (bo mam pliki baregamedata 109980 i minipatch 109980)odpaliłem grę i pierwszy bug graficzny jaki mam to to. Następnie próbuje pogadać z bagiennym doktorem a gra zacina się w tym miejscu i mogę rozglądać się ale nie mogę się ruszać i nic. 109980 ma takie bugi że nie można nawet grać. Plus fakt że mam stutter co kilka kroków co przy poprzednich wersjach na tych samych detalach nie działo się. Edytowane 24 Lutego 2015 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Przecież mówiłem, że "dla odważnych". Mógłbyś również przed rozmową z doktorkiem zrobić skipa całej tej misji z jaskinią poprzez wbicie w menu pauzy klawisza "F2" i wpisania "escape" w okienko, wtedy cię przeteleportuje przez wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Dobra naprawiłem problem z wylotem (wystarczyło wypić lek w piwnicy i niczego nie wyrzucać. Drugi problem który miałem już wcześniej. Sieryj się nie pojawia. Zero wylotów, nic po prostu go nie ma. Słyszę strzelaninę w fabryce, dochodzę tam i wszystko milknie, stoję w znaczniku a Sieryja nie ma. Edytowane 26 Lutego 2015 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Tak czytam i czytam, że zupa mnie zainteresował. Może ktoś się szerzej wypowiedzieć na temat moda? PS. @ Koma, twój link zawiera Stalkera + zupę już połączone? Link już działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Link do wersji Komy działa ;) Jeśli grałeś w Narodnaya Soljanka to będziesz wiedział czym zupa jest mniej więcej, jest ona bardziej rozszerzona i wymagająca od gracza.Chociaż ustawienie spawnu przedmiotów npc na fort i bm16 to zły pomysł bo w większości przypadków strzelbę chowają do plecaka i nawalają pistoletem (prosto usunąć pistolety, lub ustawić by tylko gracz miał dostęp do 2 slotu (pistolet) na małe strzelby (między innymi obrzyny i jeszcze jedna))Ogółem na ATP w kordonie będziesz miał jatke, najlepiej podkraść się samemu i załatwić 2 pierwszych gości i zabrać im dubeltówki (jeśli po drodze byłeś w każdym schowku powinieneś mieć już porządną ilość amunicji (40-60 śrutu). I strzelaj do nich z dystansu (strzelby są OP w tym modzie, śrutówki są jak snajperki) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dzięki @ litosns za info :) W weekend wypróbuje moda, jesli trzeba to mogę poprawić te strzelby, bo po czytaniu są OP i to mocno. /// Czy ktoś może podesłać mi trzy paczki z linka od @ koma? Dbd, dbe i dbf? Nie chce mi się ściągać znowu 9 GB ;/ Ktoś poratuje? /// Dobra pobrałem ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 http://www.stalkersoup.com/mirrors2.html Tutaj jest bezpośredni download do nowszej wersji, w formie instalatora .exe . Mogę już w sumie pozbyć się tego archiwum na repo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) A mnie się właśnie przyda repack :) Nie mogę instalować .exe żadnych więc się przyda.Jak zrobisz go to napisz :) Edytowane 3 Marca 2015 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi