czernobyl10 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wiedzmin 3 Dziki Gon ma być pod każdym wzgledem najlepszy ze wszystkich cześci cyklu. Widać to po samych wymaganiach systemowych. Niestety zmieniałem w tym roku komputer pod DL i dla ARMA3. Mam poprzednie części i nawet sporo godzin przegranych w Wiedzmina choć go nie skończyłem. Obecnie nie kupię ponieważ nie mam odpowiedniego komputera ale w przyszłości szkuszę się na pewno na wersję GOTY lub ER gdy będzie dostępna. Jakie jest wasze zdanie i ile osób zdecyduje się na zakup tego zacnego i krajowego super tytułu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 W3 to mój kolejny po GTA V "must have" na ten rok. Poprzednie części nie przypadły mi do gustu ale w trzeciej odsłonie ma być to co tygrysy lubią najbardziej czyli otwarty świat. Gameplay na udostępnionych filmach wygląda zacnie więc liczę że to będzie naprawdę świetna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Kiedyś na pewno kupię, na razie muszę skończyć dwójkę :) Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie życzę nowemu Wiedźminowi źle, ale nie będę się śpieszył z zakupem. Zaczekam, aż poprawią błędy i za jakiś czas kupię za pół ceny gry w dniu premiery. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Moim zdaniem, ci co są ostro "zarażeni" losami Geralta z Rivii, to nie bacząc na wszelkie przeciwieństwa (czyt. niedociągnięcia gry, krucho z kaską - zacisną zęby i pasa), pójdą i kupią grę teraz, aby sycić się świeżą krwią pokonanych przeciwników. Wiadomo, że przy każdym nowym wydaniu, błędy były i będą. Jasne, że cierpliwszym będzie sprzyjać niższa cena, no i wydane patche. Ale jak człowiek czegoś chce, to go końmi nie odciągniesz... Ja osobiście jestem za wczesnym kupnem, ale wersji pudełkowej. Ładnie potem na półce się prezentuje, obok oczywiście - Stalkerów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 GTA V owszem czekam na wersje PC bo grałem we wszystkie poprzednie, Wiedżmin to nie moja bajka i klimat... wole wojowanie z SWD niż z mieczem :D , każdy lubi co innego. Zacnie że to polska gra i podbiła rynki zachodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Tak tylko wspomnę że właśnie wczoraj wyszło GTA 5 na PC :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wszyscy zainteresowani wiedzą! :D Zadziwia dorobek kasowy... http://www.gram.pl/news/2013/09/20/gta-v-miliard-dolarow-w-trzy-dni-rekord-call-of-duty-black-ops-ii-zmiazdzony.shtml , robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Hah ja dla tej gry kupuje komputer za 5tys :''D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie sposób wiele sądzić gdy się nie grało nawet w jedną z odsłon. Przyznam jedynie że jestem dumny z autorów serii i sukcesu ich tworu. Że o Polsce coś się zasłyszy a nie będzie to emigracja, alkoholizm i złodziejstwo jak przyszło się traktować mój Naród. Cieszyłem się z sukcesu Peopple Can Fly i sukces Wiedźmina dodaje mi skrzydeł.Być może nie "skrzydeł".Daje mi jednak nadzieję że to wszystko się kiedyś odbuduje (Polska). ;|D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zobaczymy ile Wiesiek wyciągnie po premierze. Może przeskoczy GTA Five? :D Nasz Wiedźmin powinien zrobić furorę, skoro Obama chyba będzie w niego ciupał. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Hah Obama też kupi nowy komputer :PJedynie co mnie zaniepokoiło to to iż W3 byl robiony bez ścisłej współpracy z autorem książek, a jedynie były z nim prowadzone konsultacje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Hah ja dla tej gry kupuje komputer za 5tys :''DJa poczekam kilka lat i kupie komputer za 1500 - 2000 bo tyle będzię wtedy wart :sweat: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi