Gość Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 @boberm Też mnie to ciekawi, ale silnik Obliviona jak zawsze nie nastraja optymizmem. Wyżej dupy nie podskoczysz i boję się, że wyjdzie to jako tak naprawdę nakładka na F4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Jakby ktoś szukał odpoczynku od Stalkera to gra już działa znośnie, szczególnie na słabszym sprzęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Naszło mnie na chwilowy powrót, ale zanim zacznę grać, to pytanie - ma ktoś namiar na sam dodatek Far Harbor w jakiejś rozsądnej cenie? Steamowe 109zł nią nie jest... Z G2A nie korzystam, jakoś nie przekonuje mnie ich polityka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 @Sierioża chyba najtaniej widzę na https://www.3kropki.pl/p/fallout-4-far-harbor-dlc-pc-pl-digital-klucz-steam.html Ale za dużo nie zaoszczędzisz w stosunku do steama, z 12 cebulionów tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 No to chyba będzie granie bez dodatku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Niby jest jeszcze za 70 zeta ale to jakieś nieznane sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 25 stycznia pojawiła się finalna wersja moda do Fallout 4 o nazwie " Whispering Hills ". Jest to mod dla graczy, którzy lubią klimat horroru i Silent Hill. Eksploracja pustkowi w ciągłej mgle. Dodatkowo nowe rodzaje pogody, dźwięki oraz monstra. Wygląda klimatycznie.. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano nowe arty z modyfikacji «Fallout: Miami», która jest tworzona na podstawie gry «Fallout 4». Spoiler Data premiery wciąż jest niewiadoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Kolejne filmiki z postępów prac nad Fallout: Miami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Nie dość, że żona okazała się pomyłką, to jeszcze "Ralph Cośtamski" żyć nie daje Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Ostatnio ogrywam czwartą odsłonę Fallouta i choć gra oklepana przez wielu do bólu, to dwa DLC zasługują na osobną uwagę. Pierwszym, który przeszedłem, jest "Nuka World". "Nuka World" to nic innego jak powojenny lunapark. Po wojnie osiedlili się w nim zwykli kupcy, ale pech chciał, że zainteresowali się tym miejscem bandyci. Zjednoczeni pod przywództwem Coltera wybijają lub zniewalają handlarzy i pozostałych mieszkańców. I w zasadzie na tym ambicje bandytów się kończą, bo tzw. "nadszef" - Colter - osiadł na laurach. Co prawda ma w garści trzy gangi, jakimi są Wyznawcy, Stado oraz Operatorzy, ale nie kwapi się do zajęcia całego lunaparku. W takiej sytuacji jego prawa ręka Porter Gage obmyśla chytry plan, dzięki któremu osobiście pozbawiamy życia Coltera i zostajemy "nadszefem". Dopiero teraz zaczyna się zabawa, bo możemy pomóc bandytom zdominować cały "Nuka World". Moim zdaniem jest to trochę naciągane, bo skoro liderom trzech bandyckich grup nie podobał się Colter, to dlaczego go nie zabili? W teorii zostało to wyjaśnione przez Portera Gage, że potrzebowali "nadszefa", który ich poprowadzi, bo w przeciwnym razie gangi zaczną między sobą walczyć, a trzeba zaznaczyć, że średnio się dogadują. Pewnie każdy gracz upodobał sobie jeden z gangów - w moim przypadku są to Wyznawcy. Głównie dlatego, że to taka "tradycyjna" bandycka grupa w świecie Fallouta z pewnymi zasadami i określonym sposobem działania. Stanowią zbiorowisko najgorszych psychopatów, którzy chcą przelewać krew. Dlatego moim zdaniem pasują do powojennych realiów, gdzie nie ma jasno określonej władzy. Im zależy wyłącznie na dręczeniu słabszych, kasie, chlaniu i dobrej zabawie. Dwa pozostałe gangi są zbyt "miękkie". Spoiler Wyznawcy i ich "królestwo". W tle przywódczyni - Nisha. Przyznam, że fajnie się eksplorowało "Nuka World" z perspektywy nadszefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Oho... Szykuje się nowa aktualizacja do F4. Dodadzą nowe przedmioty, jedno zadanie (no, to się napracowali) i poprawią jakieś błędy. Ciekawe, czy zajęli się w końcu długością wczytywania gry, bo jak ostatnio przechodziłem F4, to "troszkę" mnie to wkurzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia @Agrael i zapomniałeś o najważniejszym, pewnie popsują działanie modyfikacji do gry 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Nie zdziwiłbym się Cud się musi wydarzyć, żeby Bethesda zrobiła coś porządnie. Rozumiem też, że niektórzy lubią banał w postaci nowych skórek, ale na litość boską... Znów Enklawa. I tak przez całą serię - Enlawa, Bractwo Stali, Bractwo Stali i Enklawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Wiesz co W dniu 28.02.2024 o 12:58, Agrael napisał(a): Pewnie każdy gracz upodobał sobie jeden z gangów - w moim przypadku są to Wyznawcy. Też uwielbiam Wyznawców , a najmniej lubię Operatorów , a u was jak to wygląda ? W Far Harbor najbardziej lubię Dzieci Atomu A w wspólnocie najbardziej lubię Instytut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia @Polski Szogun Far Harbor? Niezwykle dobry dodatek i aż zdumiony jestem, że gamonie z Bethesdy się przyłożyły. Mroczna i pełna tajemnic wyspa, na której zagnieździło się coś, co nie powinno mieć miejsca. Przynajmniej moim zdaniem. Syntki zostały stworzone przez ludzi - nie mają duszy, to są maszyny. Maszyny, które wiedzą jak rozmawiać z człowiekiem, żeby go omotać. Nie mają uczuć, a wyjątku nie stanowi Valentine'a. Dzieci Atomu to inna para kaloszy. Wierzą w coś, czego nie ma, ale czy w realu jest inaczej? Hah... W każdym razie wybiłem syntki, jak i sekciarzy, a Far Harbor stało się wolne. Miłe zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Fajnie wiedzieć , a masz kilotonowy karabin radowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia @Polski Szogun Porzuciłem już F4, bo go ukończyłem. Jeżeli chodzi o karabiny, to nie przywiązywałem do nich większej uwagi, ale na pewno nie korzystałem z broni białej. Bardziej skupiałem się na poznaniu fabuły i upadku Stanów Zjednoczonych w tym uniwersum. A co sądzisz o Valentineie? Ciekawa postać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia No ja też ostatnio F4 odpalałem jakiś miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Nowy zwiastun Fallout: Miami: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) Nowa aktualizacja F4 : Spoiler Pancerz X-02 i więcej ! Edytowane 29 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Czy znajdą się u nas dinozaury, które uwielbiają F1? Skoro tak, to: Spoiler Cieniste piaski, które później przerodziły się w RNK. Dziwnie to wygląda z tej perspektywy i aż zatęskniłem za klasycznym F1/2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi