kondotier Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Junxowi - z okazji ożenku, o czym sam powiadomił , składam życzenia.No i słowa piosenki J.Połomskiego. Niestety nie ma wersji wokalnej.Ożeniło się chłopisko,szkoda chłopa, mimo wszystko…Był swobodny jak motylek,miał wspaniałych przygód tyle,wszystko, co najradośniejsze,wszystko, co najprzyjemniejsze,z życia brał.Brakowało mu zwierzchnika,kontrolera, kierownika– no i ma czego chciał,no i ma czego chciał,no i ma, no i ma, czego chciał.No i ma, czego chciał,no i ma, czego chciał,no i ma, no i ma, czego chciał.Jak zarobił, to zarobił,pojadł sobie, popił sobie,szedł na tańce z kociakamilub całymi wieczoramiw karty grał.Brakowało mu kasjera,co pieniądze by zabierał– no i ma czego chciał,no i ma czego chciał,no i ma, no i ma, czego chciał.No i ma, czego chciał,no i ma, czego chciał,no i ma, no i ma, czego chciał.Palił bez opamiętania– nikt mu tego nie zabraniał,mógł w swym domu palić wszędzie:gdzie się ruszył,gęste kłęby dymu słał.Dziś go zaczną bez wątpieniaodzwyczajać od palenia– no i ma czego chciał,no i ma czego chciał,no i ma, no i ma, czego chciał.No i ma, czego chciał,no i ma, czego chciał,no i ma, no i ma, czego chciał.Lubił w butach i ubraniulegnąć sobie na tapczanie,co dzień robił to z lubością,teraz już by się z pewnościątrochę bał.Teraz musi, trudna rada,w przedpokoju kapcie wkładać– no i ma czego chciał,no i ma czego chciał,no i ma, no i ma, czego chciał.Cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha…Ale szkoda gadać więcej,gdy ktoś oczy ma cielęce,gdy za jedną tylko lata– jakby wszystkie skarby światalos mu dał.Taki jest rozanielony,zapatrzony, zachwycony– widać ma, czego chciał.,widać ma czego chciał,widać ma, widać ma, czego chciał.Widać ma, czego chciał,widać ma, czego chciał,widać ma, widać ma, czego chciał. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i dużo małych Stalkerów ewentualnie Stalkerek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walik Czosnek Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Wszystkiego dobrego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatzek Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Wszystkiego dobrego Junx Jak najwięcej szczęśliwych i pogodnych dni w małżeństwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Wszystkiego Najlepszego @Junx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ale walniesz czasem flachę ze starymi kolegami :)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 (edited) 100000000000000000000 lat i niech ci stres będzie bratem nie złym bliźniakiem ;)P.s. .... na nowej drodze życia, kolejny stalker "w plen papadł" ;) Edited June 8, 2015 by vidkunsen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apophis Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Wybacz @Junx że trochę później niż reszta stalkerskiej braci ale tak na poważnie to samych radosnych chwil na tej nowej drodze życia a tak nieco humorystycznie to mój serdeczny przyjaciel kiedy ja "w plen papadł" (@vidkunsen nie gniewaj się że użyłem kawałka Twojego postu) złożył mi serdeczne życzenia i rzekł:" Dobrze żeś się ożenił dlaczego ma ci być lepiej niż mnie" cytat dosłowny. Wszystkiego najlepszego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Cóż można rzec, oby ci się układało dobrze na nowej drodze życia, byście byli zawsze szczęśliwi, obyś rogami nie rysował tapet(:P), by pieniądze nie stały się źródłem problemów, byś miał wiele dzieci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziki Perun Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Najlepszego mistrzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Dziękuje Panowie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts