czernobyl10 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Za młodu Kazik:Bagdad, Piosenka Trepa, Spalam się, Przesłuchiwałem całą noc oj sporo tego było, oczywiście popularny Modern Toking, Savage, Sabrina, Paula Abdul, obecnie dzieci i żony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 A to jest ckliwa piosenka której mnie dziadkowie nauczyli i które sobie potem często z kolegami w wojsku śpiewaliśmy:A to robiłem i podobnie wyglądałem kiedyś:Czyż nie jest to ckliwe i łapiące za serce!!! ... Tyleś wart, ile stworzysz... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Komandosi PRL - bardzo ciekawy temat.A tak na marginesie to swoją zasadniczą służbę wojskową odbywałem właśnie w 7 BOW w JW 1872 Słupsk.Ech... to były czasy...i te dziewczyny co się do nich za płot na lewiznę skakało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Vidkunsen spiewałeś niemieckie piosenki w niemieckim wojsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Życzę jej powrotu do zdrowia @Wędrowcze . Niestety nie znam języków Azjatyckich i nie mam szansy znaleźć osoby z tamtych rejonów by zwyczajnie pogadać bo mam barierę językową bardzo grubą po Rosyjsku , Angielsku , Niemiecku jeszcze .Szkoda że takich języków nas uczą w szkołach ale cóż.Playlista zapowiada się ciekawie jednakże coś tobie @wędrowcze powiem że boję się takich utworów boję się smutku i rozpaczy w nim zawartych bo przechodzi wszystko na mnie dlatego pewnie słucham dużo rocka i metalu by mieć siłę i agresję w sobie by stawić czoła "dzisiejszym" realiom.Wiesz lubię smutne historie bo sam jestem smutnym człowiekiem . Ja zaczynam się uczyć japońskiego właśnie dla mojej dziewczyny (jej matka jest japonką a ojciec polakiem 4 lata temu rodzice się rozwiedli a ona mieszka z matką właśnie w japonii a do ojca przyjeżdża na wakacje przez co widujemy się bardzo rzadko , ale dzięki bogu za Skype) . Szkoda że nie uczą nas ciekawszych języków w szkołach ... A co do playlisty nie bój się jest tam też kilka weselszych piosenek Polecam Nano-Hysteria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 A i dziękuję w imieniu mojej dziewczyny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Ja uwielbiam kilka kawałków z Operation Flashpoint grupy Seventh (mało znana)https://www.youtube.com/embed/3nY_FuIHH6E?list=RDnjh4Uql_o28https://www.youtube.com/embed/5MOOhAvs1FM Także niesamowity soundtrack z System Shock 2Horror na statku kosmiczny z taką muzyką, hit nie do przebicia nigdy- Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 @Wędrowiec sorry, że pisze dopiero teraz Piosenka zacna =) (pierwsza)Oj bo ty wiesz ile razy to ja już płakałem i to nie tylko z takich powodów... nie warto się tego wstydzić, przynajmniej to uświadomiła mi Oczko zanim musiała... nie mówmy o tym Po prostu nie warto wstydzić się swoich uczuć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Pozdro dla @ Koma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) W spoilerze żeby nierozciągać na pare stron... Mogą niektórzy kojarzyć. Po części opisuje pare rzeczy o mnie. Może ktoś skuma, może nie. "Warriors" od Imagine Dragons w innym wykonaniu. Lepsze niż oryginał według mnie. I to byłoby na tyle z ulubionych. A ogółem słucham rapu, rocku, metalu (oraz pokrewnych), czasem się przewinie nightcore i inne. Możecie powiedzieć że jestem dziwny :D Edytowane 3 Lipca 2015 przez MonoLityczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Czemu dziwny :pFajne wykonanie "Warriors" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi