DaarMoo Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 (edited) Po dostarczeniu drugiego kompletu narzędzi, Węzeł otworzył walizkę. Dostaję info aby spotkać się z Prowodyrem. Na razie tego questu nie robię , bo nie wiem gdzie jest. Idę więc do Lebiediewa. Goście są - dwóch ze Świadomości-Z, ale Lebiediewa nie ma. I co więc robić ? Goście nie chcą gadać, widocznie wcześniej muszę zamienić parę słów z Lebiediewem. " Ot zagwozdka" Edited June 20, 2015 by DaarMoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksantyp Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Dawno już grałem w tego moda i nie powiem dokładnie co trzeba zrobić, ale w tym modzie często jest tak, że zadań z podstawki nie da się zrobić dopóki nie wykona się pewnej ścieżki zadań z moda. Ja pamiętam, że po wykonaniu pewnych zadań najczęściej jakaś postać dawała info tego typu: "A teraz możesz iść porozmawiać z np. SIdorem" . Spróbuj wykonać zadania z linii moda ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaarMoo Posted June 22, 2015 Author Report Share Posted June 22, 2015 Zgadza się. Ale co robić jeżeli ścieżka moda również się blokuje. Którego save'a wczytać ? A cofać się po raz któryś prawie do początku, to trzeba mieć naprawdę dużo cierpliwości. Mod jest po prostu niedopracowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Zadania z podstawki i moda, trzeba robić na przemian, równolegle. Inaczej blokują się jedne i drugie. Trudno tu powiedzieć, którego sava wczytać. Widzi mi się, że tego sprzed wzięcia zadania na narzędzia i zrobić drugą linię z moda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksantyp Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Sprawdziłem w domu, mam jeszcze postawionego tego moda w tym Save'y. Jeśli nie dalej będzie problem to mogę , po przesłaniu save`a zobaczyć Twoją sytuację... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaarMoo Posted July 17, 2015 Author Report Share Posted July 17, 2015 (edited) Witaj KSANTYP,zacząłem moda od początku, ale problem z Lebiediewem dalej ten sam. Wysyłam save'a. asus - magazyny wojskowe.savasus - magazyny wojskowe.ddsProblem z Lebiediewem rozwiązany !Może to komuś pomoże. Dlatego kilka słów. Przy pierwszym wejściu na MW (po pierwszej rozmowie z Leśnikiem), trzeba kontynuować tylko linię moda. Równoległe ciągnięcie podstawki skutkuje tym, że wychodząc z Czerwonego Lasu w kierunku Kordonu (skanery, narzędzia) Lebiediew jest już koło mostu. Nawet jeżeli nie wyślemy sygnału z wieży w bazie (obecność w dwóch miejscach na raz - może taki art nie został jeszcze odkryty?). Tak więc, rozmawiamy z dowódcą posterunku i następnie tylko z Czabanem i w tył zwrot na Bagna. W bazie CzN jest Lebi i dwóch świadomościowców. Dalej jak w poradniku. Czeka mnie jeszcze jakaś niespodzianka ? Edited July 18, 2015 by DaarMoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksantyp Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 (edited) Nawet jakbym chciał to bym nie pomógł - po uruchomieniu Twoich savów mam wagę 1395 kg i postać stoi. Ja nie stosowałem żadnych modyfikacji wagi więc musiałbym się pozbyć tego stuffu, aby ruszyć postać do przodu - nie chce mi się!Dobrze, że sobie poradziłeś ... ;) Edited August 10, 2015 by ksantyp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts