ShogunShinto Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dziwna sprawa. Poczekam może ktoś znajdzie na to solucje. Przeinstaluje moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Grafika ci nie wyrabia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pierwsze słysze o spadaniu pod mape w Stalkerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pierwsze słysze o spadaniu pod mape w Stalkerze Zdarzało się to w wielu modach ale na swoje życzenie, gdy wyszedłeś np. na Jantarze, tam gdzie za budynkami były słupy wysokiego napięcia. często tam kończyła się mapa i można było spaść by podziwiać świat Stalkera od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dziwna sprawa. Poczekam może ktoś znajdzie na to solucje. Przeinstaluje moda.O ile dobrze pamiętam to w Soli standard było tak samo , a i na pewno w SSoup - też. Oczywiście mówimy o drodze z Baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak wiadomo w każdej grze można wykorzystać tzw "jump glitch" i wyjść po za teren, który wyznaczyli autorzy, i tam można spaść.No ale żeby na środku mapy, to jest właśnie wina ulepszeń graficznych dla tego gównianego X-raya W żadnym modzie mi się to nie zdarzyło. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Allen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Grafika nie wyrabia? GTX 780 na pokładzie. Przeinstalowałem grę. Śmiiiga ^_^PS Misja z zaginionymi gaciami w młynie. Wie ktoś gdzie szukać? Gościu zgubił majty :P Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez ShogunShinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Szukaj na dole przy podajniku - czy jak to sie tam nazywa- są głęboko schowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zobacz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Sprawdzałem. Tam żeby wejść trzeba złożyć się jak żaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Da się tam ten plecak wziąć.CTRL+Shift i stajesz w samym koniuszku, w rogu. Widać będzie kawałek plecaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 @GodlikeVložil jsem Tvůj anticheat.Musím potom ještě upravovat složku actor.ltx?Máš tam totiž skok na 37 a actor skáče nad stromy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) @HobbyDo wersji "czystej" mój antyczit zawiera już spreparowany actor.ltx (używaliśmy go w testach żeby było szybciej biegać). Usuń go. Tu masz oryginał - actor.ltx Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jo díky.Já jsem ho upravil,ale někteří to by třeba neuměli a divili se co nadopovaný actor dovede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cześć. Pobrałem repacka, działa. Mam pytanie. Jako zagorzały zbieracz wszelkiego badziewia,bo 100 kałachów w plecaku zawsze może się przydać jak zmienić udżwig ? Standartowy sposób niedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) @de VriesTady máš.Doufám že bude stačit.Nevím ale jak je to z vypadáváním věcí z batohu.(ded moroz) http://ulozto.cz/xLHmBWFt/gamedata-zip Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 @HobbyDzięki za plik, ale niestety nie działa. Nawet po zaczęciu nowej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Nie no powinien działać. Actor.ltx modyfikujesz i system.ltx też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Napisz mi na ile chcesz ten udźwig i na jakiej wersji grasz, czy czystej czy repack. Wieczorem coś ci zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) @de VriesTak ještě jednou:http://ulozto.cz/xLHmBWFt/gamedata-zip Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Gram na repacku,zmieniłem oba pliki i nic. @kobaljakbyś mógł z 500kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Dla mnie również proszę jeśli można o ten udźwig. 80kg to sporo ale Zona jest duuuża a ten GG coś wolno biega Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez ShogunShinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam, potwierdzam zmiany udzwigu nie działają.W pliku system,brak sekcji udzwigu.Sam mod wymiata,zawsze miałem awersję do Solianki ale to jest Mistrzostwo.Proszę o ten udzwig,tak 500 będzie ok.Gram na repacku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Macie mięczaki Poprawka na zwiększony udżwig do 500 kg do wersji OP-2 repack. Narzucić na gamedatę, potwierdzić zamianę plików. Jest jedno ale. Po wgraniu każdej nowej wersji polonizacji, a kolejna będzie prawdopodobnie jeszcze dzisiaj, trzeba ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na taki sam z pobranej poprawki. Niestety, ten plik jest częścią spolszczenia i za każdą nową wersją będzie podmieniany na taki z oryginalnymi parametrami udźwigu. Sorry, pomyliłem się z jednym plikiem, źle go umiejscowiłem w gamedacie. Tu macie właściwą poprawkę. Zwiększony udźwig.7z Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez kobal 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) A już myślałem że powiesz...wymagana nowa gra :P 5 raz z rzędu. To byłoby coś :D Dziękuję.PS Trafił mi się na agropromie egzoszkielet. jest mega. minus taki że jak odpale sprint to po chwili GG wywala język Wgrałem...chyba działa. W Eq się nie zmienił udźwig. Mam 165kg. Ale chyba działa :PPPS Szkoda że te fleszki nie działają :/ Ale to co trzeba to gra ma Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez ShogunShinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi