Gość Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Dodałem najnowszą wersję polonizacji do pierwszego postu. Pamiętajcie, że zawiera ono również poprawki na minimapę i limit dialogów. Nie trzeba ich już instalować osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Wielkie dzięki za tego repacka, teraz mogę spóbować chyba najlepszej wersji NS, bez wstrzymywania się od testowania innych modów do SHoC i bez babrania się z tłumaczeniami z google translatora (serio, używanie tego do tłumaczeń powinno jest zbrodnią). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzfromhell Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dzięki ludziska, tak dawno mnie tutaj nie było..widzę,że ukochana Soljanka dalej żyje..ależ se pogram...dzięki Towarzysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Nowa wersja polonizacji v.006 do pobrania stąd. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nowa wersja polonizacji v.007 do pobrania stąd. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xydeify Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam. Gdzie może być link do pobrania? W pierwszym poście widzę tylko link do spolszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Rzeczywiście, zaraz poprawię Poprawione, dzięki za zgłoszenie Edytowane 11 Października 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stieczkin Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Po pierwsze witam wszystkich.Wróciłem do STALKERa po długiej przerwie i natknąłem się na ten mod. @Godlike dzięki za Twoją prace, dużo ułatwia. Mam jedno pytanie, zabijając mutanty nie mogę zabrać z nich części ciała. Kiedy chcę przenieść je do plecaka wracają do mutanta. Czy tylko u mnie jest takie cuś? Jak można to ewentualnie poprawić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Trzeba mieć nóż wtedy dopiero można zbierać części mutantów,albo kupić albo otrzymać jako nagrodę za za zadanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stieczkin Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dzięki. Chyba pierwszy raz się z tym spotkałem. Ma to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yozue Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam. Oj chyba dobre ze 2 lata nie grałem w soljanke, a tu niespodzianka, przypadkiem trafiłem na info że jest nowa wersja. Znowu parę tygodni będzie wyjęte z życia :D Dzięki za repack i przede wszystkim za tłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Pare MIeśięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Houston...mamy niemały problem :/OP-2 chyba nie lubi mojego monitora...Gdy włączam,jest standardowo czarny ekranik i nagle ,,kochany" monitor LG mówi ,,D-SUB Nieprawidłowy sygnał 278,5/60 kHz" i trzeba wyłączyć komputer...tak miałem za pierwszym razem,gdy ściągnąłem repacka. Teraz pobieram to jeszcze raz i mam nadzieję,że to się naprawi. Mam monitor z rozdziałką 16:9Mam nadzieję,że pomożecie,bo mam chrapkę na ten mod ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Hmmm, wejdź w folder savedata i sprawdź czy istnieje tam plik user.ltx. Jeśli tak to go usuń i sprawdź działanie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Hola,hola...mam dopiero 34% na mega,a 1.3 MB/s to maksymalny możliwy u mnie transfer ;-)EDITDobra,znalazłem w koszu tamtego repacka Iii...nic,zero,nul...user.ltx nie ma...i standardowo monitora wina...żałuję,że nie mam HDMI... Edytowane 21 Października 2015 przez czynnywulkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nowa wersja polonizacji v.008 do pobrania stąd. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Nowa wersja polonizacji v.009 do pobrania stąd. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nowa wersja polonizacji v.010 do pobrania stąd. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaq94 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam Panowie ! Niestety wydaje mi się że repaka nie ma już na hoscie mega.nz . Czy dany rep jest wrzucony jeszcze na inny hosting ,czy niestety się do niego nie dobiorę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zrobię dzisiaj reupload. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaq94 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dziękuję bardzo za odpowiedź i chylę czoła za reup . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Link zaktualizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Koledzy mam taki problem.Po uruchomieniu tego moda mam czarny ekran z napisem d-sub poza zakresem pracy 213,9khz/240hz jest dźwięk ale nie ma obrazu.Monitor mam LG Flatron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jaką ustawiłeś rozdzielczość modowi? Ta wiadomość świadczy o tym że monitor nie obsługuje zadanej rozdzielczości. Podaj dokładną nazwę i model monitora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Flatron E2260,a rozdzielczość gdzie mam ją sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi