kobal Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Parę postów wyżej masz link do filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Bidne te schowki za osiągnięcia moim zdaniem Żadnych ciekawych fantówA schowek kotobehemota znalazłem wczoraj właśnie. Jak masz ten hangar z tym zielstwem w środku co promieniuje to musisz wejść na dach i przeskoczyć za niego, w wyłamanej bramie na 100% jest schowek.Mały spoilerek, na rogu tego hangaru z zielstwem, na zewnątrz jest plecak dla szerstiuka w zadaniu na noktowizory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Dzięki Wielkie Nie pomyślałem żeby szukać poza lokacją (normalną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Mam problem ze skrytką kolekcjoneraprzeszukałem okolice tunelu z 2 stron ale nie znalazłem !Chodzi o tunel z Kurtką Żyły Edytowane 14 Września 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja za to poszukuję schowka kuźniecowa na agropromie. Gdzie jest ta stacja transformatorowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Ja za to poszukuję schowka kuźniecowa na agropromie. Gdzie jest ta stacja transformatorowa?Na południu - w Bazie Wojaków. Musisz wejść na transformator - jak korzystałem z drogi po dachu wiaty parkingowej. Z trudnością , ale udało się. Edytowane 14 Września 2015 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Słuchajcie mam problem z krugłowem. Dziad nie chce za cholerę przejść pod tym mostem na jantar. Stoi tam jak pała i gada do siebie. Jest jakiś sposób by go zmusić do przeprawy ?edit: dobra przeszedł wreszcie skubaniec, ale dwa dni się męczyłem ciągle się gdzieś blokował. Edytowane 15 Września 2015 przez kfiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Można go zabić, zrespi się drugi doktorek o ile pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 W moim przypadku - próbowałem do skutku - czyli trzy razy właziłem na lokację aby Krugłow ruszył dalej.O ile pamiętam to w podstawce tez potrafił się zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam.W zadaniach wielocząstkowych nie należy przyjmować za pewnik informacji wyświetlanej na ekranie jako "następne - ", tylko sprawdzić w zadaniach czy przypadkiem nie zostało już wykonane. Naciąłem się na to przy robieniu zdjęć anomalii i szukaniu dokumentów dla Woronina na terenie Baru.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Poproszę o wskazówkę do poniższego zadania - mianowicie gdzie na terenie bazy szukać ów "rusztowania" ?Kłopocik kolejny... czy ścieżka z podpunktu: "Sprawdzić ścieżkę Radar-Dolina Mroku" znajduje się na Radarze? czy może w Czerwonym Lesie? Ponieważ już "zgłupiałem".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 AD.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Poproszę o wskazówkę do poniższego zadania - mianowicie gdzie na terenie bazy szukać ów "rusztowania" ?Kłopocik kolejny... czy ścieżka z podpunktu: "Sprawdzić ścieżkę Radar-Dolina Mroku" znajduje się na Radarze? czy może w Czerwonym Lesie? Ponieważ już "zgłupiałem"....AD 2 - przechodzisz z DM na Radar- następnie w barakowozie odnajdujesz ciało monolitowca - a następnie dostajesz polecenie wyczyszczenia czerwonego lasu na radarze.Uwaga - polecam wziąć duuuużo amunicji. Edytowane 15 Września 2015 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Te rusztowanie już zostało zmienione w najnowszej wersji polonizacji na szafkę. Tez sobie nad tym głowe łamałem :). Rzecz w tym, że to co masz w PDA to jest zapisane w sejwach. mimo, że tekst w pliku został zmieniony, ty dalej będziesz miał stary z błedem. Ten czerwony las zmienię na las na Radarze. U rosjan ten lasek na radarze często jest nazywany czerwony las. U nich chyba te lokacje troche inaczej sie nazywają. Ale tu sie trzymamy nazewnictwa z Cienia Czarnobyla i Czystego Nieba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Ukończyłem w/w zadania. Dzięki serdeczne panowie za pomoc Mam jeszcze jedną prośbę (ponieważ nie zapisałem zrzutu ekranu z właściwą osoba, zapewne z Barmanem i teraz nie wiem gdzie szukać). Proszę o wskazówkę odnośnie "miejsca zamieszkania" worka ryżu z poniższego zadania. Edytowane 16 Września 2015 przez Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Musisz Pogadać z Sidorem ,Barmanem i sprawdzić u Zyły a następnie z kucharzem na bazie Wolności a on da ci namiary NA ŻarcieRadar rozbity Śmigłowiec w Lesie Anomali Edytowane 16 Września 2015 przez Łobuz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Już nie pamiętam dobrze, ale to chyba było schowane w dźwigu na podwórzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Już znalazłem Ale Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Utknołem w wejściu do baru napewno niema Ale w 2 pozostałych miejscach też nie mogę znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 @ŁobuzŁap - https://www.youtube.com/watch?v=WCrMXW-Wwys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Łobuz dzięki wielkie za info Podczas ostatniej "schadzki" z mutantami kontenery trochę się przemieściły, ale w końcu je znalazłem!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Po rozmowie z Gawrem zlecono mi zdobyć PDA Sruby. Gdzie jest ten skórkowaniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Na posterunku najemników na Magazynach Wojskowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Na posterunku najemników na Magazynach Wojskowych.Idę szukać dziada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Zaczynam powoli mieć dość tych schowków.... Czy macie koledzy może jakiś pomysł JAK tam wskoczyć?Druga "rzecz": nie mogę znaleźć schowka Kolekcjonera na Wysypisku "śjakieś" wskazówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi