kondotier Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @Monus - radzę Ci się jak najszybciej "zniechęcić" do OP2 i zamienić na Soliankę2016. Mniej więcej to samo, a będziesz grał bez wiecznych problemów technicznych z modem OP2 i mnóstwem przegięć, które grę potrafią skutecznie obrzydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monus Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) Barmanie, po proszę po polsku i jak można to krok po kroku wytłumaczyć jak to zainstalować (tak wiem nygus kot jestem) albo jakieś linki z instrukcją? Bo rozumiem że to mod jakiś ta Solianka2016 Edytowane 22 Lipca 2017 przez Monus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @Monus - Oczywiście, Solianka 2016 tak jak i OP 2, jest to mod który znajdziesz tutaj, z opisami skąd pobrać i jak zainstalować: Radzę stawiać na v.1.0004, wtedy jest bardziej stabilny. I zapamiętaj, że jeśli ktoś proponuje Ci jakiegoś moda, to na pewno jest na naszym forum i wystarczy użyć szukajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Jestem tego samego zdania, żeby zostawić OP-2 i przejść na Solę 2016. OP-2 jest zdecydowanie przegięte i często wywołuje furie nerwów. Bez poradnika nie podchodź. A Sola to jest prawie to samo i mniej awaryjna. Problemy techniczne też są nie ukrywajmy, sam w nią teraz gram i czasami mam ochotę coś rozwalić, ale nie jest tak strasznie jak w OP. W dodatku w solę teraz gra dużo ludzi tutaj i każdy zawsze ci pomoże w questach czy innych sprawach bo gramy na bieżąco, a w OP teraz chyba nikt nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monus Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Witam, po dłuższych przemyśleniach doszedłem do wniosku że od samego początku nakręcałem się na LOST ALPHA DC, ze względu na lepsza grafikę. Ponawiam prośbę apropo plików z sejvami ps. Grałem w CoC, fajne ale wole LA DC.... Edytowane 23 Lipca 2017 przez Monus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Hey. Mogę postawić tego moda tylko podaj sejwa przed problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monus Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 11 minut temu, kazik napisał: Hey. Mogę postawić tego moda tylko podaj sejwa przed problemem. Eghm...deinstal poszedł ...... zamierzam grę postawić na nowo z modem, zaraz po otrzymaniu paczki z save. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nie wiem czy to zadziała. Gdybyś jednak grał od początku i doszedł do tego miejsca wrzuć sejwa. Nie grałem w LA ale spróbuję pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bradoj Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Wiem, że trochę odkop, ale ma ktoś może save gdzieś z okolic Zatonu? Z nerwów odinstalowałem grę dawno temu i chcę znowu wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 @Bradoj A wywalałeś też zapisy z moich dokumentów albo jeśli miałeś repacka to pozostałości po deinstalacji? Bo może wciąż masz swoje zapisy na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bradoj Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 4 minuty temu, tom3kb napisał: @Bradoj A wywalałeś też zapisy z moich dokumentów albo jeśli miałeś repacka to pozostałości po deinstalacji? Bo może wciąż masz swoje zapisy na dysku. Zapisów w ogóle nie ruszałem, a grałem na ręcznie instalowanej wersji. W ogóle usunąłem cały folder z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi