gawron Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wszystkiego najlepszego , samych pogodnych dni , aby marzenia się spełniały i jak najwięcej spokoju . Życzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wszystkiego najlepszego ! , oczywiście za dużo stalkera , i dużo zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wszystkiego Najlepszego @tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wszystkiego najlepszego od @anatola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wszystkiego najlepszego dla solenizanta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wiecznie świecącej gwiazdki pomyślności życzę. reszta przyjdzie sama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dzięki za życzenia Spóźnione ale od momentu odświeżenia forum praktycznie nie mogę wchodzić na nie z komórki (a nawet jak wejdę na stronę główną to po wybraniu jakiegoś tematu wywala mnie i nie mam najmniejszych szans na wejście przez parę dni ), a do kompa z netem nie miałem ostatnio dostępu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi