Jump to content

Problem z "nadwagą"

Recommended Posts

Problem ma taki - Kupiłem Exo(dobra. znalazłem ;) ) HUUURAAA MOGĘ NOSIĆ SETKI BRO... czekaj. nie mogę. bo mimo iż maksymalna waga to około 200kg, to po przekroczeniu 80kg, od czasu do czasu muszę przystanąć aby odzyskać energie(o bieganiu nie ma co mówić) 

próbowałem zwiększyć maksymalną wagę, ale w "system.ltx" nie ma lini odpowiedzialnej za to.(a zawsze była) 

pomoże ktoś?   

Macie mięczaki :) Poprawka na zwiększony udżwig do 500 kg do wersji OP-2 repack. Narzucić na gamedatę, potwierdzić zamianę plików. Jest jedno ale. Po wgraniu każdej nowej wersji polonizacji, a kolejna będzie prawdopodobnie jeszcze dzisiaj, trzeba ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na taki sam z pobranej poprawki. Niestety, ten plik jest częścią spolszczenia i  za każdą nową wersją będzie podmieniany na taki z oryginalnymi parametrami udźwigu. 

Sorry, pomyliłem się z jednym plikiem, źle go umiejscowiłem w gamedacie. Tu macie właściwą poprawkę.

Zwiększony udźwig.7z

Likwidacja zmęczenia i spadku paska wytrzymałości można dokonać małym czitem w pliku actrot.ltx

Znajdujemy w nim  linie jak niżej w spoilerze i zawarte w nich wielkości dodatnie, zmieniamy na minusowe, choćby takie te co są w spoilerze. Jak zwykle, przed zmianami kopia bezpieczeństwa pliku actor.

stand_power             = -0.005
walk_power              = -0.000001 ;0.000001
walk_weight_power       = -0.000001 ;0.000005
overweight_walk_k       = -0.000001 ;1

To samo można zrobić ze zmęczeniem podczas skoków. Ale to co dałem, zazwyczaj wystarcza i na skoki.

• Positive 1