LordDino Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Cześć dzieci moje kochane wasz wujcio Dinuś wrócił. Co się działo jak mnie nie było? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Administracja się troszkę się zmieniła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 E że ten tego... Hej, Walik Czosnek jestem, dla stalkerów Hubert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Syn marnotrawny wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Cześć @LordDino. Długo Cię nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 No dość długo mnie nie było. A bardziej ojciec marnotrawny heheheh. Cichy, a ty nie miałeś kosy z Malakasem i 2 strony nie założyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Szczerze powiedziawszy jestem za krótko na ST aby kolegę pamiętać, co nie zmienia faktu że witam serdecznie kolegę z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 No mało kto mnie pamięta ale to moje forum weszło w skład ST, a może kilka osób to jeszcze kojaży ale to między innymi ja jestem odpowiedzialny za podział strony, rangi użytkowników i świętą wojnę ze stalker.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Rozumiem i dobrze wiedzieć komu flachę trza stawiać Swoją drogą subiektywnie rzecz ujmując (jestem wszakże członkiem ST) to własnie nasze forum kultywuje dalej tradycje STALKERA poprzez mody, bo większość członków stalker.pl prowadzi dość specyficzny tryb współtworzenia swojego Forum przez rozmowy o niczym lub jazdę po sobie (wystarczy poczytać posty z "zaprzyjaźnionego" Forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 No, no, no...popatrzcie, co kot przyniósł Ale fajnie, że jesteś z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Pamięta,pamięta. Witaj z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witaj,Nie znam Cię z mojej obecności na forum więc zapewne byłeś aktywny bardzo dawno temu. Cieszę się, że wartościowi ludzie wracają Udało nam się tchnąć trochę życia w to forum po zmianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witaj Lord Dino, stara wiara powraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Wujcio Dinuś! Teraz już wiem dlaczego przed forum wiwatowały tłumy.Witaj z powrotem. :D <kozak> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Jeszcze raz witam tych którzy mnie pamiętają. A widzę, że forum się rozwinęło pod moją nieobecność gratuluje, choć może brak pewnych ludzi na to wpłynął (pan M). Godlike a ty się pojawiłeś tużź po moim zniknięciu dlatego się rozminęliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Z całą pewnością wpłynął.Witam Panie @LD. Edytowane 20 Listopada 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi