mkk7 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Gra zapowiada się nieźle, gameplay całkiem fajny, grafika też nie zła. Oby jak najszybciej wyszła to sami się przekonamy jak będzie w rzeczywistości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 SW 98. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Owe sw-98 wygląda nawet lepiej niż w battle fieldzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=82qitxBMf84 Modyfikacja broni i lootowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tak wyglądają zalecenia sprzętowe co do gry, jak widać nie są specjalnie wymagające. Minimalna konfiguracja sprzętowa: OS: Windows 7/8/10 (64-bit) procesor: dwurdzeniowy 2.4 GHz (Intel Core 2 Duo, i3), 2.6 GHz (AMD Athlon, Phenom II) 6 GB RAM karta graficzna: DX9, 1 GB pamięci wolne miejsce na dysku twardym: przynajmniej 8 GB Zalecana konfiguracja sprzętowa: OS: Windows 7/8/10 (64-bit) procesor: czterordzeniowy 3.2 GHz (Intel i5, i7), 3.6 GHz (AMD FX, Athlon) 8 GB RAM karta graficzna: DX11, 2 GB pamięci wolne miejsce na dysku twardym: przynajmniej 8 GB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 P266 i niezbędne przedmioty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Nowy screen odwzorowanie broni i filmik z tworzenia animacji. Edytowane 10 Lutego 2016 przez mkk7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Fotki rąk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Realizm w grze przez duże „R”. Podczas przechodzenia tytułu przyjdzie graczom studiować i przeglądać wewnątrzfabularne referaty, raporty i inne dokumenty, a nawet wycinki z lokalnej gazety „Wiadomości Tarkowa”. Ciekawe i zachęcające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Napalony jestem na to jak stalker w spalaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Gierka zapowiada się ciekawie, ciekawe czy będzie możliwość przejścia na kilka sposobów, na przykład albo po cichu albo z granatami w dłoni. Jakoś brakuje mi gierek typu Velvet Assasin, Splinter cell'a nie licze bo po przygodzie z Double agent jakoś się nie wciągnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ja tam planuję kupić w dniu premiery jeśli Fortuna dopomoże. Jestem na nią napalony (it's time to fap) :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Trochę o ciuszkach itp w grze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ktoś się orientuje obecnie co do tematu pudełkowej edycji w Polsce oraz ceny? Bo na razie znalazłem w Google jedynie domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Co do wersji pudełkowej - na ten moment widziałem, że preordery są tylko w cyfrowej. Niemniej doczytałem z FAQ (źródło poniżej), który mówi o tym, że takie wydanie jest rozważane. "Q.Are you going to make a special edition with artbook / figurines / caps and so on?A.Yes, oddly enough, but we plan to make a box version of Escape from Tarkov, including special edition." Oglądając zapowiedzi jestem pozytywnie nastawiony do tej produkcji (ciekawie zrealizowana mechanika walki, tematyka też niczego sobie). Niemniej ze względu na gatunek (MMO FPS) obawiam się, że skończy jak Survarium (gra z ciekawym światem, który został zaprzepaszczony i do tego wątpliwej jakości technikalia). Źródło: http://forum.armacoopcorps.pl/topic/8210-escape-from-tarkov/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jak na taką otoczkę audiowizualną to wymagania zalecane są dość małe czyżby dobra optymalizacja ? Okaże się ale coś mam złe przeczucia że świat będzie po prostu mocno statyczny. Na grę jestem mocno napalony brak S2 zrobił we mnie ogromną pustkę i liczę że EFT ją wypełni, jednak jestem niezadowolony z tego że gra nie ma typowego singla i mam nadzieje że się jeszcze coś w tej kwestii zmieni albo będą prywatne serwery bo na tym etapie to jest Tom Clancy's The Division na innej mapie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 PB według EFT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Nowe screeny z różnych pór dnia. Premiera Escape from Tarkov powinna odbyć się w ostatnim kwartale tego roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ekipa Escape from Tarkow zaprasza na stream po Polsku 2 Kwietnia o18 UTC w którym będzie przedstawione jak wygląda gra i gameplay. https://www.twitch.tv/escapefromtarkov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Trochę o systemie mikrofonizacji, modowaniu, czy będziemy tracić wyposażenie po śmierci itp informacje http://www.gamespot.com/articles/how-modding-microtransactions-and-death-will-work-/1100-6436115/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 A tu próbka gry 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Kolejna gra w której można oślepnąć XD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Podobają mi się odgłosy broni i te wszystkie "świsty" gdy kule przelatują w pobliżu, odgłosy uderzeń pocisków w różne materiały, czy też taki ciche puf gdy ktoś strzela z daleka. Fajnie to wszytko brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 No i dymek z lufy po wystrzale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi