carlopapa Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Czy ja na tym filmiku dobrze widzę i jest to Agroprom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Nie da się ukryć... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 17 minut temu, carlopapa napisał: Czy ja na tym filmiku dobrze widzę i jest to Agroprom?? To takie luźne odniesienie, wstawka. Gościowi podczas skradania EvT przypomina starego dobrego STALKERA, gdzie zza rogu mogła wyskoczyć pijawka albo burer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Niestety ja pa ruski ciut ciut panimajet :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Krótka recenzja i pokaz jak gra aktualnie wygląda: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ktoś zamówił? Ja już zamówiłem, fakt troszkę kosztuje i myślę, że warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Rozpoczęły się zapisy do bety http://www.escapefromtarkov.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Podsumowanie prac nad grą i duży gameplay. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ten sam materiał, tylko z polskim napisami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wyszedł nowy patch - http://tarkovgame.pl/forum/showthread.php?tid=51 I dalej czekam na dostęp do alfy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udało się! Mam dostęp do alfy, jutro paka screenów i ogólny opis tego cuda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Z kilka godzin pograłem i powiem, że warto było dać tyle kasy. Broń, dźwięki, grafika miód się z hektolitrami płynie. Na początku wiadomo trudno było, ale dzięki pojemnikowi udało się coś tam pozbierać. Na początku grałem offiline na mapie FACTORY, aby ją poznać, potem z toporkiem, następnie pistolet i strzelba (wymiana na blisko). Lootu też się nazbierało wszelkiej mazi i się pochowało do kamizelek i plecaków bo masa tego. Poniżej moje lepsze rajdy A tu staty: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Wyszła właśnie zamknięta beta. Dostęp będzie przyznawany w przeciągu tygodnia. Najtańsza wersja gry umożliwia udział w becie. http://forum.escapefromtarkov.com/topic/26185-zamknięte-testy-beta-wystartowały/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Najlepszy soundtrack jaki powstał w klimacie Stalkera, a takim jest Escape from Tarkov: p.s. Co tu robię, nic, mnie tu nie ma. Nie będę błagał Bogów o odblokowanie Czatboxa... bez przesady. Powodzenia w grze, prawdziwej Zonie online. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Muzyka faktycznie jest bardzo dobra. @pacjent1972 - Co do SB - ograniczenie zostało zdjęte. Pozostawało tam tylko i wyłącznie przez nieuwagę, a nie złośliwość. Moją nieuwagę - przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ja też potwierdzam, że Soundtrack daje klimat. Poza tym ja gram od kwietnia i mam edge of darkness, zagrywam się ostro, oczywiście solo bo mało czasu mam na granie. A Hybrid pod 1.5 nie wyjdzie za szybko, zassało mnie na długo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 W końcu jest, aktualizacja z dodatkiem pakietu języków. https://www.escapefromtarkov.com/news/id/100?lang=en 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 @pacjent1972 droga do tłumaczenia jest daleka, trzeba sprawdzić i czy zdania mają sens. Poza tym nasi tłumacze wiedzą doskonale jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 36 minut temu, Junx napisał: droga do tłumaczenia jest daleka Przyjrzałem się tym plikom tekstowym dostępnym na stronie https://crowdin.com/project/escape-from-tarkov/pl# i sam bym to w tydzień pyknął(bez testów). Chyba coś się im nie za bardzo spieszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Godzinę temu, Anton Gorodecki napisał: Przyjrzałem się tym plikom tekstowym dostępnym na stronie https://crowdin.com/project/escape-from-tarkov/pl# i sam bym to w tydzień pyknął(bez testów). Chyba coś się im nie za bardzo spieszy Ano spieszy bo nie każdy gra z eng lub rus, tysiące graczy czeka na swój własny język. Nie sztuka jest wywalić najniżej 35 Euro by grac w coś czego się nie rozumie. Kasa ucieka więc trzeba gonić graczy i zachęcać jak tylko można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 @pacjent1972 35 ojro to mało, ja wydałem ponad 120 ojro i mam Edge of darkness i powiem , że warto było wydać tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 6 minut temu, Junx napisał: @pacjent1972 35 ojro to mało, ja wydałem ponad 120 ojro i mam Edge of darkness i powiem , że warto było wydać tyle. Na tą grę warto wydać nawet 120, jak stać człowieka i jest gotów wydać tyle za grę. Tak czy owak pakiet językowy jest bardzo wskazany i tu szacunek dla deweloperów z Rosji za ten ukłon w stronę graczy. Na pewno będzie się lepiej grało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 @pacjent1972 mnie tam lotto , angielskiego uczę się od podstawówki i wiem co do czego. Dla kogoś kto nie zna to jest super wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Takie oto samochody mają promować grę na terenie Rosji, Europy i Stanów Zjednoczonych: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ech, szkoda gadać. Aż oczy bolą Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi