Ignachinio Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Szybkie pytanko, gdzie jest na Agro ten schowek. Dostałem info ,,południowy instytut za szafkami" polazłem tam nawet u Rosjan sprawdziłem na ich stronie gdzie to może być ale tam w tym sejfie jest pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Słabo szukałeś.... To screen z Rus forum: http://bar-stalk.forum2x2.com/t341-topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tam nic nie ma.. stoi tylko sejf i nic więcej. ,,W południowym instytucie obok szafek" ale tam nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 To nie o ten schowek chodzi. Drugie piętro, tam gdzie były do wzięcia dokumenty dla Sidorowicza. Z prawej stoją szafki. Za szafkami jest schowek.Patrz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Panowie gdzie i kiedy pojawi się Fotograf ? Chciałbym wreszcie zakończyć zadania z kartami a do szczęścia brakuje mi dwóch butelek likieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam. Fotograf jest w jaskini na " Niezbadanych Terenach", tam gdzie Ginekolog i Hologram. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Powinien być ale go nie ma i na pewno nie było jak robiłem zadania z Kłem.Nadmienię jeszcze że jestem z fabułą przez Martwym Miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Inne miejsce spawnu: https://www.youtube.com/watch?v=spBX3P9FWTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) @coles313 Podczas pierwszego pobytu na NT - spotykasz Astronoma - on daje Ci namiary na obozowisko Stalkerów. W pieczarze przy obozowisku spotykasz potrzebne postaci - także Fotografa. Jeżeli go nie ma - to gdzieś się coś popaprało. Albo nie spełniłes koniecznych warunków - rzuć okiem tu: Edytowane 26 Maja 2017 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Spoiler Z tą fabułą to się pośpieszyłem bo jestem przed zadaniami Błyskawicy a z tego co wyczytałem na forum kluczem do Fotografa może być postać Maksymiliana który jest powiązany z ww personą. Więc lecę może w końcu pojawi się na NT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi