Tario Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 18 minut temu, pacjent1972 napisał: Nowa wersja jest w wersji "eng" z tego co czytam. Dla nas w większości graczy PL najlepszym rozwiązaniem będzie wersja "rus" na która pewnie trzeba poczekać. Po przejściu moda nie sadzę by nowa wersja zmieniała aż tyle, sądząc z opisu by Tłumacze trudzili się z dodaniem patcha do PL. Czy ma to dla nas znaczenie czy jest w eng czy w rus? Nie łatwiej aby już po Angielsku grać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 37 minut temu, Tario napisał: Czy ma to dla nas znaczenie czy jest w eng czy w rus? Nie łatwiej aby już po Angielsku grać ? Tak ma, po w wersji rus. jest do przetłumaczenia dla Tłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 1 godzinę temu, pacjent1972 napisał: Tak ma, po w wersji rus. jest do przetłumaczenia dla Tłumaczy. Czaje, czyli generalnie tutaj wszyscy bardziej po rosyjsku niż po inglishu mówisz? Co do samego tematu. Nie wiem czemu, ale w tym modzie naprawdę mam straszne problemy z płynnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ja mam słabszy sprzęt i nie miałem spadków płynności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 49 minut temu, Tario napisał: Czaje, czyli generalnie tutaj wszyscy bardziej po rosyjsku niż po inglishu mówisz? Co do samego tematu. Nie wiem czemu, ale w tym modzie naprawdę mam straszne problemy z płynnością. Mod jest genialny graficznie, nie wiem na czym grasz ale nikt tu nie narzekał na płynność w tym modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 25 minut temu, pacjent1972 napisał: Mod jest genialny graficznie, nie wiem na czym grasz ale nikt tu nie narzekał na płynność w tym modzie. Nie wiem dlaczego no, generalnie to mi się tnie, nie mam jakiegoś super sprzętu, ale bez problemu gram na autumn aurorze na dx10 i jest o wiele płynniej niż tutaj, tak samo w Przestrzenna anomalie na dx10, a teraz i w spectrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Jak w temacie. czemu temat jest zablokowany?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 1 godzinę temu, bolo napisał: Jak w temacie. czemu temat jest zablokowany?. Tu masz temat do dyskusji o modzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Dziękuję przepraszam za kłopot, jakoś nie umiałem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) W Prypeci jest zadanie na dokumenty od szefa monolitu i tu dziwna sprawa bo dokumenty znajduję w domu towarowym ale po podniesieniu ich pojawia się filmik w którym przenosi mnie na parter schodów a dokumentów nie ma w plecaku i po dotarciu do zleceniodawcy brak zaliczenia zadania. Czy tak ma być czy u mnie coś nie tak w grze. Do tej pory wszystko ładnie, pięknie zero problemów, fontannę też zrobiłem bez problemu, gra chodzi płynnie. Edytowane 22 Marca 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 A co się stało na parterze? Nie miałeś przez przypadek spotkania z dobrym znajomym z Czarnobyla1? Trzeba wyciągnąć wnioski z dialogu z nim i sprawa się wyjaśni. Zaczynasz grać na inną nutę. A w chwilach zwątpienia, pooglądaj: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Na parterze nikogo nie spotkałem oprócz kilku zombiaków do uśpienia. Trochę później znalazłem tylko zwłoki też w tym budynku z dwoma PDA, ale stare zadanie pozostało znaleźć dokumenty i odnieść szefowi monolitu. Edytowane 22 Marca 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Kiedy bierzesz dokument z góry sejfu, schodzisz na parter i od strony szkoły masz mieć przed sobą Krążka, tego rusznikarza z Czarnobyla, któremu dałeś rozszyfrować PDA. Jest dialog w czasie którego ktoś do niego strzela i masz informację od Gewary. Zobacz na filmiku od 6:30 Spoiler Całe zadanie masz od 2:00. Ale skoro znalazłeś Krążka już martwego, zobacz w swoje PDA, czy jest informacja od Gewary. Ja jednak powtórzył bym grę, od zabrania dokumentów i pogadał z Krążkiem, bo rozmowa jest istotna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Tym razem modzik coś pokręcił bo dzisiaj po wczytaniu sava ta postać się od razu pojawiła. Mod dość prosty dlatego mnie zdziwił ten moment z dokumentem ale całkiem przyjemny i luźny , właśnie go ukończyłem, Śmiało można go polecić do odstresowania się pomijając może tylko w końcówce walkę nożem z monolitowcami, szkoda że tak krótki bo z chęcią pograłoby się dłużej a tu już koniec. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 To wg autorów, dopiero początek, dlatego zakończenie, to brak zakończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Tym lepiej, w takim razie poczekamy na dalszy ciąg i tylko się cieszyć że będzie kontynuowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Pytanie z innej beczki...po zainstalowaniu podsłuchu w bazie najemników w lokacji Czernobyl-1 ile mamy czekać na kolejne zadanie?. Przespałem przynajmniej tydzień a mój dziennik nadal jest pusty i nie ma w nim żadnego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 A dobrze nastroiłeś ten podsłuch? Bo jeżeli prawidłowo to masz od razu powiadomienie żeby wrócić do zleceniodawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jak nie pójdziesz do zleceniodawcy, to się nie dowiesz czy zadziałał. Logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Wiadomo, że powróciłem do zleceniodawcy...po prostu po rozmowie z nim nie wyświetla mi się dalsza część zadania. Spróbuję przeinstalować moda i może to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Akurat nie pamiętam co było dalej ale sprawdź w dzienniku wiadomości co ci powiedział zleceniodawca bo być może tam masz co robić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 @bloodrise. - masz linka do filmików. Zobacz jak nastraja się podsłuch. Jest w filmiku #2 , czas 12:00. Po dobrym nastrojeniu, masz komunikat, że dobrze. Jak wyjdziesz ze schronu, to akurat dalej jest fragment filmiku, o prawie wszystkich schowkach nie kwestowych. Nie trzeba znać rosyjskiego, aby je odnaleźć. A jak powracasz do Gewary, to każe Ci czekać na powiadomienie. Chodzisz wtedy po NPCach i robisz inne zadania. Jak ich nie wykonasz, mod Cię nie puści dalej z Gewarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Gdzie ten grzesznik bo znalazłem tylko jedna cerkiew?I nabiegałem się po bagnie. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Grzesznik się pojawia dopiero, jak przeprowadzisz stosowną rozmowę w kantynie. Związane jest to z wcześniejszym zadaniem na dostarczenie pistoletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Mam kłopot z tym modem . W I części gdy dochodzę do piwnicy aby umieścić odbiornik gra blokuję się. Nie pomaga zmiana komputera, systemu, reinstalacja. Mod pobierałem z Gry On Line. Kolega Pacjent 1972 poradził abym ściągnął mod z naszego forum. Powalczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi