apg2312 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 OP-2. Mod, wydawałoby się jakich wiele. Ale skrywa też wiele dziwnych i niesamowitych rzeczy i zagadek. Łażąc wszędzie i wtykając nos w każą dziurę napotkałem...właśnie... co ?Zjawa na moście w Zatonie : Dziwna postać w oknie - szkoła we Wschodniej Prypeci. Postać znika, gdy zbytnio się zbliżymy :Lewitujące urządzenie (w grze jest też dziecięcy głos) - mieszkanie w budynku we Wschodniej Prypeci - w podstawce wykonujemy tam zadanie "Jeden strzał" na zabicie tajemniczego klienta najemników : Jeśli napotkaliście coś dziwnego i macie screeny, to wrzucajcie, A może znacie wyjaśnienia tych zagadek ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Zapewne większość z was spotkała "Panią Baletnicę z Pozytywki" z kina Prometeusz... Wśród całego tego zabijania urzekła mnie piękna, spokojna, nostalgiczna muzyka którą można posłuchać zbliżając się do tego zjawiska...Maskę\Czaszkę oczywiście spotkałem na moście PP, jednak "Ruskich jajek" i Japoneczki (jeszcze) nie. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Anton Gorodecki Błąd ort. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Ja spotkałem się z takim zjawiskiem paranormalnym To był sarkazm oczywiście. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 We wschodniej Prypeci na placu zabaw przy Przedszkolu słychać czasami odgłosy zabawy i dziecięcy śmiech. Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ech! Klimaciki. Przypomnieliście mi tym tematem i screenami F.E.A.R. Tam również były pewne smaczki. Choć to oczywiście zupełnie inna produkcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Spotkałem się z czymś dziwnym przy zadaniu "Myśliwy i zwierzyna" zlecanym przez Zachara. Otóż mamy zlikwidować tajemniczą bestię terroryzującą Zapomniany Las. Bestia okazuje się być najprawdziwszym Predatorem . W czym problem. Po ubiciu kosmity można przy nim znaleźć karabin Gauss Predatora. Ale tajemniczym sposobem po kilku sekundach tenże karabin znika z ekwipunku razem z trupem kosmity. Ciekawy jestem czy komuś się udało zdobyć ten karabin bez spawnowania. A może zdobywa się go później innym sposobem? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Znalazłem jeden film na YT gdzie gracz spotkał owego Predatora ale udało mu się go zabić. https://www.youtube.com/watch?v=0_rvp6XPttI Dobrze widoczny w 17minucie i 39 sekundzie nagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dziś robiłem te zadanie, karabinu nie zdążyłem zabrać (wczytam zapis i spróbuję) ale za to po obszukaniu gada znalazłem w jego inwentarzu.... pieluchę (nie pierwszą w tym modzie). Szrapnel jest jednak niezawodny... Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zadanie wykonałem, ale nie udało mi się zdobyć karabinu. @cichy zrób proszę zrzut z opisem tej broni i wstaw - chętnie zobaczę co to za pukawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Oczywiście, że go trzeba zabić, inaczej nie zaliczy się zadanie. Gość na filmie nawet nie zdążył dobiec do trupa i ten zniknął. Widocznie tak ma być. Jak tylko kończą się efekty dźwiękowe trup i broń znikają. Zastanawia mnie tylko po co dawali taką wypasioną broń jak ta zaraz znika. By pomachać przed nosem? A pieluchy można sobie kupić, bodajże u Sidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Broń faktycznie znika z inwentarza jak też i ciało - po eksplozji. Pojawiają się karaluchy. Ale broń bez rewelacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi