kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 ksantyp - masz dwa rodzaje drużyn do przywołania. Zwyczajne wsparcie, używane do zajmowania punktów, które są już bez przeciwników. I jak naokoło są inni stalkerzy, to możesz dostać odpowiedź, że jest "pełno ludzi". Na Kordonie, któryś z krytycznych punktów, został widocznie zajęty, może przez specnaz. Ale jak otworzysz drogę z Bagien na Agroprom, drużynaZ, będzie miała wolną drogę. A PDA Gryka, które ma Czarny Serż, jest potrzebne dopiero później, jak idziesz na CEA, ratować St.ReLocka. Jak go mieć nie będziesz, to możesz go uratować, ale Cię o niego poprosi i trzeba będzie tam gnać jeszcze raz, po uzyskaniu. Tak że lepiej się tam nie wybierać ( w szpitalu za Przezroczystym dać się pierwszemu teleportowi wrócić do Zony ) jak się tego PDA jeszcze nie ma. Z tą swobodą to jest tylko pozornie. Po prostu, mod nie prowadzi za rączkę, ale i tak dalej nie pójdziesz, jak nie wykonasz wcześniejszych zadań scenariuszowych. Np. nie przejdziesz przez wszystkie teleporty na estakadzie w Dolinie mroku i nie pogadasz tam z Pierwszym stalkerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ok, czyli można grać dalej. Dzięki Kondotier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 I żeby nie było że nie gram! Gram i spotykam starych dobrych znajomych, nie spodziewałem się ich tutaj! p.s. Jednego musiałem zabić ale nagrabił sobie już na Skadowsku głupimi tekstami! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Cześć mam problem jak rozpoczynam grę jako czyste niebo to robi się czarny ekran na chwilę i cały czas latam i nic nie mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) I tak ma być na początku gry aż minie wprowadzenie, inna sprawa, że latasz też jak w pobliżu jest kontroler. Przejrzałeś ten temat. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 1 godzinę temu, Striełok5 napisał: Cześć mam problem jak rozpoczynam grę jako czyste niebo to robi się czarny ekran na chwilę i cały czas latam i nic nie mogę zrobić Proszę zapoznać się z poniższym tematem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ja mówie jak wybiore czyste niebo to wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Rozumiem że w chwili naciśnięcia "linijki tekstu" wyboru frakcji "Czyste Niebo" ekran robi się czarny tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi