mkk7 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Modzik ukończony, trochę zeszło bo równolegle odświeżałem sobie Assassins Creed IV Black Flag. Ogólnie całkiem przyjemnie się grało, początek biedny ale w trakcie rozwijania rozgrywki jest coraz lepiej. Broń wystarczająca choć zbyt dużego wyboru nie ma, kasę da się spokojnie uzbierać i kupić wszystkie ulepszenia, z amunicją też nie ma problemu jest jej w nadmiarze i można ją sprzedawać. Dużo szukania jak ktoś lubi to szerokie pole do popisu, zobaczymy jaka będzie kontynuacja tego moda. Ogólnie modzik godny polecenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damkow Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dnia 18.12.2015 o 22:30, kondotier napisał: Musisz teraz w gamedata/config/ localization.ltx, skrót rus, zmienić na pol. A jak tego pliku nie ma to go zrobić. Wtedy robaczki znikną. Ukryj treść [string_table] language = pol font_prefix = ;_west ;_cent Przejrzyj gamedatę, czy któryś z katalogów lub plików nie jest opisany grażdanką. U mnie nie ma localization.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Masz w spolszczeniu. Wgrywał ci się do config. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Właśnie sprawdziłem i w polonizacji ani w patchach nie ma tego pliku, w modzie też go nie ma. Widocznie nie jest potrzebny, nic nie napisałeś damkow jaki masz problem bo mod instaluje się bezproblemowo i wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam Czy wiecie ile sztuk części do radiostacji jest potrzebne dla technika z Podstacji ? mam drut, kalafonię, płytki(baza tekstolitowa?) i tranzystory. Oprócz tego, wiecie gdzie znaleźć wino Massandra ? Pomógł mi trochę ruski poradnik, ale więcej nic nie znalazłem. Dzięki za pomoc. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Adik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Faktycznie, w #1 jest wpis, wprowadzający w błąd. Zamiast aby dorobić localization.ltx, jest aby w nim dokonać zmian. Nie dostrzegłem tego błędu i nie dałem pliku do spolszczenia. Przepraszam. A bez niego spolszczenia nie będzie. Oto on: localization.7z Po rozpakowani wkleić do gamedata/configs/ @pacjent1972. Weź i popraw informację w #1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jest pięć elementów dla technika, obydwa wina można zdobyć poprzez wykonywanie questów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 @Adik. Na str 3 i 4 tematu, masz dwa filmiki od Tario, z większością schowków i rzeczy kwestowych. Nie są za długie, za to bardzo pomocne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki Jedno wino wypiłem trudno. Raczej nie zdobędę inaczej. Pozdrawiam PS. Moda już przeszedłem robi się ciekawie, czekam a część drugą Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Adik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, Adik napisał: Witam Czy wiecie ile sztuk części do radiostacji jest potrzebne dla technika z Podstacji ? mam drut, kalafonię, płytki(baza tekstolitowa?) i tranzystory. Oprócz tego, wiecie gdzie znaleźć wino Massandra ? Pomógł mi trochę ruski poradnik, ale więcej nic nie znalazłem. Dzięki za pomoc. W moim filmie na którejś stronie tutaj, w drugim, masz lokalizacje wszystkich części dla technika, jak i masę innych schowków. Albo dobra, masz link od razu Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Tario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damkow Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 witam ponownie zrobiłem wszystko co napisaliście nawet zrobiłem tą poprawkę w localization.ltx tylko że z ruskiej wersji zmienia mi na angielską. A jak podmieniam plik z folderu localization to jest wszystko ok ale gdy na początku gry podchodzę do gościa i chcę z nim pogadać to wywala bug. Serdecznie proszę o pomoc i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 @damkow - mamy z fusów wróżyć co jest powodem wylotu? Musisz wstawić Fatal Error z z loga. To co tam jest na samym dole, wstawiasz w kod "<>" z ikonek powyżej. A po rus uruchomieniu, usunąłeś zapisy i zacząłeś nową grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Dzień dobry. Czy ktoś wie gdzie znajduje się kluczyk do izdebki Wstrząsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) A ja mam pytanko tą Anomalną Roślinkę na płaskowyżu (na który dostajemy się teleportem ze Spalonej wioski) to musimy szukać z jakimś detektorem czy normalnie leży na ziemi bo jakoś nie mogę jej wypatrzyć? Czy jest w jakimś schowku/plecaku? Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Wszystkie koło helikoptera. Zdanie zaczynamy od dużej litery i kończymy kropką. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 @tom3kb Leży w krzaku, screeny: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Roślinka jest w krzaczku na prawo od helikoptera patrząc na wzgórze, łatwo ją przeoczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A czy ktoś zna odpowiedź na moje pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 33 minuty temu, WujekJar napisał: A czy ktoś zna odpowiedź na moje pytanie? Do uzdrawiacza i hop do góry. Na szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki. Jednak mam teraz problem z posunięciem (bez skojarzeń) fabuły. Nie mogę znaleźć "najostrzejszego miejsca klinu" czy czegoś (wskazówka 2) Czy chodzi o zejście do snorków i szukanie na dnie tego labiryntu? Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez WujekJar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) 41 minut temu, WujekJar napisał: Dzięki. Jednak mam teraz problem z posunięciem (bez skojarzeń) fabuły. Nie mogę znaleźć "najostrzejszego miejsca klinu" czy czegoś (wskazówka 2) Czy chodzi o zejście do snorków i szukanie na dnie tego labiryntu? Nie. Chodzi o anomalie szrama. Klin czy jak sie tam zwała. Idziesz na koniuszek i szukasz. Wyobraź sobie nóż. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Tario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 33 minuty temu, Tario napisał: Nie. Chodzi o anomalie szrama. Klin czy jak sie tam zwała. Idziesz na koniuszek i szukasz. Wyobraź sobie nóż. Jeśli dobrze Cię kojarzę to możesz wrzucić t ona yt? Jestem po prostu ślepy i nie widzę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Wiesz, nie chcę wrzucać rzeczy z fabuły gdyż to właśnie o to chodzi by ich szukać. Tam gdzie masz takie wielkie wcięcie niedaleko oczyszczalni. Na samym jego najcieńszym końcu, najlepiej zorientować się po mapie gdzie ślad anomali się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 To miejsce jest po przeciwnej stronie niż anomalia przy oczyszczalni, na mapie masz taki cień jak przedłużenie tej anomalii w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 6 minut temu, mkk7 napisał: To miejsce jest po przeciwnej stronie niż anomalia przy oczyszczalni, na mapie masz taki cień jak przedłużenie tej anomalii w drugą stronę. Ale to jest dalsza część anomali, a raczej jej efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi