Skocz do zawartości

Złoty Kufer - Część I

Rekomendowane odpowiedzi

Modzik ukończony, trochę zeszło bo równolegle odświeżałem sobie Assassins Creed IV Black Flag. Ogólnie całkiem przyjemnie się grało, początek biedny ale w trakcie rozwijania rozgrywki jest coraz lepiej. Broń wystarczająca choć zbyt dużego wyboru nie ma, kasę da się spokojnie uzbierać i kupić wszystkie ulepszenia, z amunicją też nie ma problemu jest jej w nadmiarze i można ją sprzedawać. Dużo szukania jak ktoś lubi to szerokie pole do popisu, zobaczymy jaka będzie kontynuacja tego moda. Ogólnie modzik godny polecenia.

• Dodatnia 2

W dniu 19.12.2015 o 21:30, kondotier napisał(a):

Musisz teraz w gamedata/config/ localization.ltx, skrót rus, zmienić na pol. A jak tego pliku nie ma to go zrobić. Wtedy robaczki znikną.

Pokaż ukrytą zawartość

Przejrzyj gamedatę, czy któryś z katalogów lub plików nie jest opisany grażdanką.

Rozwiń  

U mnie nie ma localization.ltx

Witam

Czy wiecie ile sztuk części do radiostacji jest potrzebne dla technika z Podstacji ? mam drut, kalafonię, płytki(baza tekstolitowa?) i tranzystory. Oprócz tego, wiecie gdzie znaleźć wino Massandra ? Pomógł mi trochę ruski poradnik, ale więcej nic nie znalazłem.

Dzięki za pomoc.

Edytowane przez Adik

Faktycznie, w #1 jest wpis, wprowadzający w błąd. Zamiast aby dorobić localization.ltx, jest aby w nim dokonać zmian.

Nie dostrzegłem tego błędu i nie dałem pliku do spolszczenia. Przepraszam. A bez niego spolszczenia nie będzie.

Oto on:

localization.7zPobieranie informacji ...

Po rozpakowani wkleić do gamedata/configs/

@pacjent1972. Weź i popraw informację w #1.

W dniu 12.04.2016 o 16:04, Adik napisał(a):

Witam

Czy wiecie ile sztuk części do radiostacji jest potrzebne dla technika z Podstacji ? mam drut, kalafonię, płytki(baza tekstolitowa?) i tranzystory. Oprócz tego, wiecie gdzie znaleźć wino Massandra ? Pomógł mi trochę ruski poradnik, ale więcej nic nie znalazłem.

Dzięki za pomoc.

Rozwiń  

W moim filmie na którejś stronie tutaj, w drugim, masz lokalizacje wszystkich części dla technika, jak i masę innych schowków.

Albo dobra, masz link od razu

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Tario

witam ponownie zrobiłem wszystko co napisaliście nawet zrobiłem tą poprawkę w localization.ltx tylko że z ruskiej wersji zmienia mi  na angielską.

A jak podmieniam plik z folderu localization to jest wszystko ok ale gdy na początku gry podchodzę do gościa i chcę z nim pogadać to wywala bug.

Serdecznie proszę o pomoc i z góry dziękuję :D

A ja mam pytanko tą Anomalną Roślinkę na płaskowyżu (na który dostajemy się teleportem ze Spalonej wioski) to musimy szukać z jakimś detektorem czy normalnie leży na ziemi bo jakoś nie mogę jej wypatrzyć? Czy jest w jakimś schowku/plecaku?

Edytowane przez tom3kb

W dniu 20.04.2016 o 10:16, WujekJar napisał(a):

Dzięki. Jednak mam teraz problem z posunięciem (bez skojarzeń) fabuły. Nie mogę znaleźć "najostrzejszego miejsca klinu" czy czegoś (wskazówka 2) Czy chodzi o zejście do snorków i szukanie na dnie tego labiryntu?

Rozwiń  

Nie. Chodzi o anomalie szrama. Klin czy jak sie tam zwała. Idziesz na koniuszek i szukasz. Wyobraź sobie nóż.

Edytowane przez Tario