LordDino Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jak che zainstalować SoCa to wyskakuje mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Załatwiłeś googla nic podobnego nie ma, znalazło mi tylko jeden link ale z niczym co by mogło pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 @LD, proponuje Ci odwiedzić stronę Microsoftu, Javy, Adobe... zaktualizować DirectX z poziomu strony domowej, C++, Net framework... i dopiero odpalać mody i podstawki. Patrząc na Twoje problemy mam wrażenie że Twój system to sito. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Przejrzałem kilka zadziwiająco podobnych tematów w sieci, i wskazują tam winę cracka. Sugerują też przeinstalowanie gry i uzupełnienie patchami oraz aktualizację sterowników oraz bibliotek (patrz post @pacjent1972). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No ale to jest jak włożę płytę przy próbie instalacji, żadnych cracków i innych siłą rzeczy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Błędny lub uszkodzony plik xrCore.dll. Wygląda na to, że próbujesz odpalić grę z płyty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Tak z płyty ale przegranej nie oryginalnej. To może być przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ale stary. Próbujesz odpalić exe stalkera z płyty? Wgraj grę na dysk bo będzie zamulać i to ostro nawet jeśli pójdzie. A plik jest po prostu uszkodzony, możliwe, że przy przegrywaniu. Kopię możesz ściągnąć bez problemu z internetu jeśli posiadasz oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No klucz mam płytę mi gdzieś wcięło. A skąd mogę ściągnąć? I tak wkładam płytę i z niej chcę startować i mi mówi ten błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No skąd ściągnąć to ja już Ci nie powiem, musisz sam znaleźć. Z płyty się nie uruchamia gier tylko sie je najpierw zgrywa na dysk i stamtąd włącza. To komputer, nie konsola żeby napęd mielił podczas gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jeśli płyta została tylko skopiowana, to z niej nie zainstalujesz gry. Są jakieś zabezpieczenia blokujące. Próbowałem kiedyś zrobić sobie taką płytę bezpieczeństwa, która miała być wkładana do napędu. Ale miałem to samo co Ty. A klucz jaki masz, to ze Steema? Czy kluczem nazywasz nr rejestracyjny dla zgubionej płyty? Bo on jest zgodny tylko z nią. Są na forum repacki od Komy. Skorzystaj z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Da się zgrać odpowiednim programem żeby działało. Klucz pasuje do gry, nie jest przypisany do płyty. Możesz z internetu ściągnąć grę, wpisać klucz z pudełka i będzie chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A wpieniłem się i kupiłem na allegro premierową wersję. A część modów i tak płyty nie chce. A radzisz żeby zrobić sobie obraz gry i z niego grać? A w Steamie i Uplayu nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ja wiem, u mnie w Platynowej Kolekcji płyta jest tylko potrzebna do uruchomienia Cienia, później ją zawsze wyjmuję z napędu żeby się nie niszczyła zobaczysz jak będzie u ciebie. Możliwe, że ten obraz ci nie będzie potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Steam i Uplay mają swoje własne klucze. W internecie jest podobno sposób na granie bez płyty i w repacku komy chyba też startuje bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Do repacków z reguły nie potrzeba już płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jaki to program, do robienia mirroru gry? Zrobienie go, daje spokojny sen. Będzie taki mirror działaj np. z pendriva? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Spójrz proszę w PM. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dziękuję za informację. PW przeczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Obrazy chyba Deamon Tools robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Deamont Tools to wirtualny napęd i w nim zainstalujesz obraz dysku z pliku iso. Jak nie chcesz używać płyty przy uruchamianiu gry to pobierz wersję podstawki gry no disc i nie będziesz się martwił o oryginalną płytę że coś jej się stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 W Deamonie też się da właśnie sprawdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi