danieldino Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 I doda? zapomniany Kordon Ja mog? si? zaj?? postaciami i dialogami i zadaniami Ale jestem w trakcie nauki wi?c poczekajcie chwil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzeS Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 SDK prawie uruchomiony... prawie bo mia?em problemy XPekiem pod VMware, zobaczymy za 5min jak si? ?ci?gnie paczka z sterownikami:) Mam pro?b? ale to potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ja mam tak? propozycj? aby najpierw zacz?? od podstaw czyli: -Dodanie nowej broni. -Nowe dzwi?ki. -Nowy HUD,menu stalkera. -Nowe mutanty ITP. Nast?pnie kolejna osoba w tym czasie zajmuje si? pisaniem dialogów b?dz nowej fabu?y która zapewne te? chcecie stworzy?. Inna zape?nia lokacje postaciami..Wszystko wydaje si? ?atwe i proste.. ale to wymaga masy wolnego czasu. Do tego dochodzi szko?a/praca, jednym s?owem-huk roboty, który zajmie conajmniej rok. Ps.Mog? si? zaj?? dialogami dla nowych postaci...albo do PDA, encyklopedii i tp. Jestem ch?tny do pomocy przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Co do moda hmmm na razie róbmy same plany. Ja bym wyci?? wszystkie exo z gry. Ten skafander jest nie realistyczny [warnbox]Usun??em offtop i wi?cej ma go nie by? - portals [/warnbox] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzeS Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Tak dok?adnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Pozamienia? je np. na Sevy b?d? inne kombinezony. To akurat umiem i to jest bardzo ?atwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzeS Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 No wreszcie Xray sdk uruchomiony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Gratuluj? ja bym mia? ju? dosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzeS Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 No teraz obszerna dokumentacja...problem w tym ?e po angielsku programem, lekko przera?ony... ale mo?liwo?ci jakie posiada zach?caj? do pracy... my?l? ?e za tydzie? mo?e b?d? jakie? pierwsze efekty bo narazie mam inne zajecia elo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 I s? ju? jakie? efekty czy koniec projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzeS Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 To by? pomys? chcia?bym go zrealizowa? ale nauka mnie poch?on??a... jak kto? si? za to zabierze to si? nie obra??. Znaczy uruchomi?em SDk co? tam si? pobawi?em popróbowa?em, ale z racji tego ?e nie mia?em stalkera bo zgubi?em p?ytk? to nie chcia?o mi sie pirata zdziera?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 wydaje mi sie panowie ze was to przeroslo,jezeli jednak ruszycie to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKoweKx Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak tam modzik, panowie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Mo?na na pocz?tek zrobic mod o przygodach " Kapitana" , brata Streloka...fabu?a z nim zwi?zana a reszta wedle woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Mo?na na pocz?tek zrobic mod o przygodach " Kapitana" , brata Streloka...fabu?a z nim zwi?zana a reszta wedle woli... jedno zadanie mog?oby polega? na odnalezieniu tropu strieloka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Zale?y w jakim czasie by si? dzia?a gra bo jak wiadomo w finale CoP odlatuje z Zony Strielok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ludzie data data data 2 lata temu to by?o pisane(nic owak moda nie b?dzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A tam...W Czarnobylu gruchn??o 25 lat temu a dalej temat wa?kujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 S?uchajcie ... Sam napisa?em kilka kwestów do Soli i DMXa i powiem Wam, ze roboty przy tym jest co niemiara dla osoby, która nie ma wykszta?cenia informatycznego. Do tego dochodzi "wpisanie" w ?wiat gry cz?sto nowych przedmiotów (jeszcze nowych postaci nie dodawa?em ) i potem testowanie tego, czy nie wysypuje gry, nie robi tych ERRORóW nie robi?cych CTD, tylko te zwyk?e czerrwone wpisy w konsoli itd. Mam ma?? propzycj? dla tych, którzy maj? takie ambitne plany - we?cie pod lup? jakis prosty mod i najpierw dodajcie co? do niego. A potem my?l?, ?e nabierzecie odpowiedniego dystansu do tego tematu . Jak ju? Malakas wspomnia? - my polonizujemy mody, a nie tworzymy ich (i tak jest przy tym od groma roboty ). Ewewntualnie od czasu do czasu dorzucamy jaki? kwest, tak dla wi?kszej zabawy. Ale dodanie kwestu, czy dwóch to nie to samo co zrobienie moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Moim skromnym zdaniem polecam moj? Wersj? Alpha moda tam jest dodane dwa mutanty (z NPC powinno by? podobnie, chyba) i tam mo?ecie si? nauczy? jak si? dodaje co?. Ch?tnie bym pomóg?, ale sam mam na g?owie dwa mody: Frosty Wind i Arsenal Mod do CoP w?asnej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ok, teamat zamykam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi