WojownikAdanosa Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Mam nietypowy problem, z schowkiem "na moście" w Kordonie. Wiem gdzie jest idę do niego i ni jak nie mogę przejść pod belką blokuje mnie nawet na niskim kucnięciu. Moja prośba polega na tym aby ktoś wszedł na mojego save i zabrał ten schowek... Dla tych co nie wiedzą o jaki schowek chodzi od 4:16. Na save mam 1 flaszkę, aby przekupić wojaków. Niby powinienem się cieszyć, że gra ,tekstury się nie bug' ują, lecz nie w tym modzie tu trzeba szukać poza lokacjami i pod teksturami.... Jakieś rady jak macie odnośnie save(gry) można mi dać na priv albo coś nie obrażę się Ale głownie by mi się te schowki kolekcjonera podobno są fajne fanty w tych schowkach ogólnie ... schowek na moscie.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Proszę : schowek na moscie1.sav Masz kilka prezentów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 To niestety znowu ja... po paru wieluu próbach wskoczenia na słup w kordonie i grzebania się w śmieciach na wysypisku utknąłem w końcu na 2 schowku na Agropormie (ten po śnieżynce +1000 do wytrzymałości ) Byłem wszędzie gdzie opisali w poradniku (podejrzewam, że może być w bagażniku samochodu , ale nie mogę otworzyć ...) I jednocześnie mam pytanie, czy można losować sobie gdzie będzie kolejny schowek żeby był w "łatwym" miejscu ? Bo jak mam do wyboru skakać 2h po słupach albo zajrzeć pod kamień wole 2 opcje I może bym nie prosił wtedy o pomoc w co 2 schowku. Dla chętnych poszukania wysyłam save (czuje się jak noob) Ps. Dzięki za pomoc i za miły upominek @apg2312 schowek na agro.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Musisz wczytać save przed wzięciem notatki z lokalizacjami schowków, pewnie w momencie jej brania losuje się lokalizacja schowka. Tyle że później będzie jeszcze trudniej więc można już się "szkolić" w włażeniu w trudno dostępne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Proszę. Oczywiście, z następnymi prezentami schowek na agro1.sav Gdzie był schowek widać na screenie. Podziemia Agropromu sam już sobie zrób. Tu masz poradnik w razie czego : lub następne, gdyby na tym nie było wszystkiego : https://www.youtube.com/results?search_query=тайники+коллекционера+в+подземелье+агропрома+оп+2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Wielkie dzięki za pomoc @apg2312 Niby darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, nowe zabawki działają poza detektorem artefaktów. Dosłownie na 1 stałem a on nawet nie pisnął. Może trzeba go jakoś aktywować albo misje zrobić... No cóż idę dalej zwiedzać ten piękny i niebezpieczny świat zony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 U mnie działa normalnie. Może masz rację, że coś trzeba wykonać, jakieś zadanie ? Anomalie wszystkie pokazuje w każdym razie. No i bioradar masz już ten lepszy, z pokazywaniem mutantów Ale zadanie na niego normalnie będziesz mógł robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Hmm, wedle mojej wiedzy detektor artefaktów a detektor anomalii to dwie różne rzeczy. Albo masz jeden albo drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 @kobal Mam bioradar uniwersalny (działa), detektor anomalii "holograma" (działa), i ultra detektor artefaktów ,który nie wykrywa artefaktów i tak nosze go przy pasie , lecz się nie uaktywnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Nie przypominam sobie o ultra detektorze artefaktów. Natomiast jest detektor artefaktów(od Sidora) i on nie pokazuje lecz informuje sygnałem dzwiękowym,że w promieniu chya 50m jest art. Można pomylić go z ostrzeżeniem o anomalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Widać mało rzeczy w OP-2 znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wgrałem sobie tego sejwa i faktycznie nie działa ultradetektor. Podczas mojej gry działał normalnie ale ja swój zdobyłem legalnie . Cóż, albo faktycznie jest jakiś skrypt uruchamiający ten detektor, albo apg2312 wcisnął ci jakiś chiński szmelc, który zaraz się zepsuł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 No proszę człowiek uczy się całe sole,, życie albo jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Taaaa... znalazłem wiele schowków kolekcjonera po krótkiej przerwie od szukania znalazłem się przy schowku w zapomnianym lesie. Znalazłem kolejny schowek a przynajmniej na szczycie widzę lornetką schowek ... Lecz skały na które mam wejść "są bardzo mokre " i po bardzo wielu próbach nie daje już rady ... (chyba odkryłem niektóre bugi z nowymi teksturami, próbowałem usunąć ale to nic nie daje ..) Po raz kolejny proszę o pomoc Na Save stoję przed tymi "przeklętymi, jak praca syzyfowa" skałami. mokre skaly.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 https://yadi.sk/d/hCXiedIYsmSLk Już na skale przed Tobą plecak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf1988 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Pomocy nie mogę za nic wejść pod most na kordonie po schowek kolekcjonera.Jak to zrobić morze ktoś ma save z tego momentu gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 @szeryf1988 Grasz w najstarszą wersję OP? Ło panie Może skorzystaj z zapisu @apg2312 (2 post)? Raczej nie ma innej rady, bo pewnie nikt obecnie nie gra w OP. Większość przechodzi aktualnie OP-2.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Masz dwie opcje. Albo do skutku będziesz próbował tam wejść na przykucnięciu. Albo zmienisz sobie w paramentach przykuc i wejdziesz na spokojnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf1988 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 (edytowane) Ignachinio jak zmienić te parametry to wersja op 2.2 Edytowane 17 Października 2023 przez szeryf1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Jest gdzieś rozpiska zaraz Ci podam. No to teraz...... aby było mniej latania po lokacji..... ustawiamy kucanie w/g tego wzoru : Actor.ltx ph_box0_center = 0.0, 0.9, 0.0 ph_box0_size = 0.35, 0.9, 0.35 ph_box1_center = 0.0, 0.6, 0.0 ph_box1_size = 0.35, 0.6, 0.35 ph_box2_center = 0.0, 0.35, 0.0 ph_box2_size = 0.1, 0.25, 0.1 I pzreślizgujemy sie przez kratę ....... bez zbędnej i durnowatej ekwilibrystyki:-))) kolega @boberm zamieścił znajdź te linijki podmień i jazda. Tylko potem wróć do poprzednich. I NAJWAŻNIEJSZE SKOPIUJ GDZIEŚ DO INNEGO FOLDERU PLIK ACTOR przed zmianami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf1988 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Dziękuję udało się zdobyłem schowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Spoko. To twój pierwszy mod? Jak na razie jesteś na Kordonie to rozważ zmianę wersji gry na OP 2.2 bo w OP 2.0 nie gra już nikt. A zadania się lekko różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi