Tychon Sokołow Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Nie wiem czy istnieje taki mod bo szukałem już prawie wszędzie proszę podać nazwę a najlepiej też linka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Mod RBFF - chcąc nie chcąc, już na początku musisz wybrać frakcję. A w późniejszej grze możesz ją zmienić. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 (edited) @up Tylko on szuka moda do CoP (przynajmniej w tym dziale napisał ), a RBFF jest do czystego Nieba Edited June 17, 2016 by tom3kb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tychon Sokołow Posted June 18, 2016 Author Report Share Posted June 18, 2016 A w modzie GSM jest taka możliwość nie ma tam z tym problemów ? na wersij 1.6 Sry zła nazwa moda SGM analfabeta zemnie a edytować coś nie mogłem na moim tabletku 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 Ortografia, staraj się pisać po polsku, tak aby każdy mógł cię zrozumieć jak i pomóc w miarę swych możliwości - To raz. A dwa, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. SGM, Bardzo proszę, link - https://stalkerteam.pl/forum/131-mody-sigerous-dla-cop/ Forum nie jest zbyt skomplikowane, łatwo się po nim '' poruszać " i z pewnością znajdziesz moda po Polsku który cię usatysfakcjonuje. Ps. Na przyszłość radzę z rozwagą podchodzić do punktów reputacji jakie możesz komuś '' wystawić ". Kolega Kondotier chciał ci jedynie pomóc poświęcając swój czas, a faktem jest iż w modzie RBFF można dołączyć do frakcji na początku fabuły. Nawet jeżeli nie interesuje cię ta odsłona gry, warto się zapoznać. Tyle w temacie. Myślę że można go spokojnie zakończyć. Zawsze możesz wysłać do mnie lub kolegów z forum PW z pytaniami odnośnie modów, na pewno nie zostaniesz zlekceważony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tychon Sokołow Posted June 19, 2016 Author Report Share Posted June 19, 2016 To czemu mi tak wystawiacie złe punkty reputacji za nic np. w tym temacie za co i pewnie za ten post dostane reputację zły bez sensu. Na początku zdania duża literka a na końcu kropka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger801 Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Może dlatego że minusujesz osoby które chciały Ci pomóc? Poza tym pisz jak człowiek, duże litery i interpunkcja. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts