hadam Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam! Spotkał się ktoś z wylotami niedaleko ukrytego baru? Niezależnie, co zrobię mam wylot od razu gdy pojawia mi się zielona ikonka przyjaciela na radarze. Próbowałem wszystkiego reinstalowania, wchodzenia od innych ston itp. jeśli wytłumaczenie będzie w logach to prosiłbym o pomoc w ich znalezieniu, gdyż nie wiem gdzie mogę w tym modzie znaleźć je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Kiedy dostaniesz wylot otwórz notatnik i naciśnij na klawiaturze CTRL+V (w notatniku powinien pojawić się log po sekcji FATAL ERROR) i proszę zapoznać się z informacjami zawartymi w poniższym temacie (który nomen omen nie trudno znaleźć przy użyciu forumowej wyszukiwarki): Rozumiem że wczytywanie zapisu z poprzedniej/poprzednich lokacji i kontynuowanie gry do wyznaczonego kłopotliwego fragmentu nie pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Problem w tym, że nie wczytałem save z przed 2h wykonałem większość zadań i poszedłem do tego miasteczka i ciągle wylot w tym samym miejscu to po w pisaniu do notatnika ctrl+v wyskakiwało tylko stack track, a w plikach gry w binie nic za bardzo wartościowego nie znalazłem. Sorry, że taki mało pomocny jestem, ale ciężko mi się obeznać w tym modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Z Miasteczkiem - 32 miałem wiele problemów. Wszelkie reinstalki moda itp. nie pomogą. U mnie lekarstwem były zmiany w opcjach zaawansowanych, szczególnie odległość widzenia i oświetlenia. Pogrzeb w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Nawet to nie pomogło jedyne co mi się udało znaleźć to przy otwarciu xRay Engine to taką informacje nie wiem czy będzie przydatna. Cannot Load Texture 'bino\bino_bpos_10x42' ahtung!!! {409938} Edytowane 11 Grudnia 2016 przez hadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ewidentnie widać iż nie może wczytać tekstury, ale nie wiem jakiej :l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ewidentnie chodzi o tekstury lornetki. Nie może wczytać. Najlepiej je podmienić, albo zamienić z moda dobrze działającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) 20 godzin temu, hadam napisał: Nawet to nie pomogło jedyne co mi się udało znaleźć to przy otwarciu xRay Engine to taką informacje nie wiem czy będzie przydatna. Cannot Load Texture 'bino\bino_bpos_10x42' ahtung!!! {409938} Witam. Nie gram w tego moda ale znalazłem w necie taką poradę: .....Александр, !! cannot load texture 'swmt\misc\bino_bpos_10x42' - проверь текстуру. или найди binocular_bpos10x42.dds и переименуй в bino_bpos_10x42.dds Czyli trzeba zmienić nazwę piku binocular_bpos10x42.dd na bino_bpos_10x42 oczywiście przed zmianą zrób kopię bezpieczeństwa pierwszego pliku ! Cały wątek jest po rosyjsku: https://vk.com/topic-9551243_31399255?post=3437 Może ktoś kto włada rosyjskim lepiej niż ja (czyli każdy) zajrzy pod ten link i wyczyta więcej. Pozdrawiam. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez kazik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dzięki za pomoc, ale utraciłem cierpliwość do tego moda jak kolejnym razem zagram to spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 W dalszej części rozmów na rus forum, proszący o pomoc przy wylocie przy barze, dziękuje za pomoc. Czy zamiana nazwy pliku z lornetką poskutkowała. Można jeszcze na czas podchodzenia do baru, zmniejszyć switch-distance. Chyba tak to się pisze. Po zrobieniu zadania, przywrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi