FilmisterPL Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Wiem że to głupio zabrzmi ale i tak o pomoc poproszę,chcę zainstalować Radiophobię 1 ale nic mi nie wychodzi,jak wypakuję pierwszy part do Stalkera CC i drugi potem dodam patche na końcu hotflixa i polonizację xray przestaje działać,co może być tego przyczyną??? Po woli tracę już cierpliwość a chcę to na kanale zapodać ale postępy z mojej strony marne,coś doradzicie jak to się je??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 @FilmisterPL nie wiem, w ogóle się nie uruchamia? Jest coś w logu? Odpalasz na dynamicznym oświetleniu? Bo niby na takim trzeba grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Nawet loga nie ma,nic,ustawiłem na dynamiczne ale po załadowaniu gry,pyk i mam pulpit i tyle,a nerwy już biorą górę bo ile można starać się to odpalić.Na steam Stalker CC nie działa właśnie szukam jakiejś drugiej wersji Cienia Czarnobyla by pobrać ale kiepsko to idzie.Oryginały mam 2 ale nagrywarka padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Wersję że steam i gog zawsze powodują problemy z modami.Tak już mają.@Filmister wpisz w przegladarke forumową repaki Stalker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Tylko że Radiophobia na wersji Steam i GOG powinna działać bez problemu. Dowodem na to może być film od ТоТ Деятель, który postawił drugą wersję moda na CC ze Steama i działało. Jeżeli chodzi o GOG, to stawiałem na tej wersji mody wszelakie na każdą część i zawsze działało. Jedna rzecz która się często przewija przez internety to porada, aby grę uruchamiać nie przez skrót na pulpicie albo plik .exe w folderze bin, tylko przez Settings.exe w głównym folderze z grą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 @ArNie ooo właśnie, a odpalałeś na gogowej wersji mody na Cień v1.0004? Robiłeś downgrade gry? No i na polskiej wersji grałeś, z napisami i lektorem czy na angielskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Downgrade nie robiłem, aczkolwiek wiem, że jest to możliwe - więc jak mody na 1.0004 by działały na GOG to nie wiem, ale wszystko co chodzi pod 1.0006 co stawiałem na tej wersji działało bez problemu mi osobiście - LWO, Troops Of Doom, Dream Reader... A jak chodzi o wersje językowe, to wszelakie "większe" mody czy też mody fabularne to tylko na polskiej wersji z lektorem i napisami. Angielską zawsze wykorzystywałem tylko do grania w podstawkę z jakimiś dodatkami, ewentualnie jako pole do zabawy z przerabianiem gry, ewentualnie dla modów, które posiadały angielskie tłumaczenie a nie miały dostępnego spolszczenia - wide wspomniany wcześniej Lost World Origin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Panowie przy elewatorze w Radiophobii jest schowek Strieloka,mam na myśli pierwszą część,nie mogę go znaleść,jakieś podpowiedzi w którym miejscu jest umieszczony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi